Predseda MO APVV Senica zvoláva v súlade s čl. 7, ods. 2, stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 26. marca 2022 o 14.00 hod. v reštauračnom zariadení Gastrocentrum  Senica, vedľa Mestského úradu. Na členskej schôdzi sa bude vyberať členský príspevok 15,- eur. V prípade  trvania pandemických opatrení v súvislosti s COVID 19, bude nový termín členskej schôdze v predstihu oznámený formou SMS. Program členskej schôdze bol každému členovi zaslaný poštou v písomnej forme.

Program členskej schôdze:

1, Otvorenie rokovania členskej schôdze, privítanie členov a hostí
2,
Voľba návrhovej a volebnej komisie
3,
Správa o činnosti MO APVV Senica za rok 2021, kontrola plnenia uznesenia
4,
Správa o stave členskej základne MO APVV Senica
5,
Správa o hospodárení s finančnými prostriedkami MO APVV Senica za rok 2021
6,
Správa o kontrole hospodárenia
7,
Informácia z XVI. kongresu APVV, ktorý sa konal vo Veľkej Lomnici
8,
Odovzdanie udelených ocenení členom MO APVV
9,
Voľba nového predsedníctva MO APVV Senica na roky 2022-2026 (v prípade záujmu o kandidatúru do predsedníctva MO APVV je nutné túto podať do 28.2.2022 –  email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo písomne na adresu: Miestna organizácia APVV Senica, 906 04 Rybky 55
10,
Diskusia
11,
Návrh rozpočtu na rok 2022
12,
Návrh plánu činnosti na rok 2022
13,
Návrh na uznesenie
14, Ukončenie členskej schôdze a záver.

predseda MO APVV Senica

Oznamujem všetkým členom MO APVV Senica, že dňa 14. augusta 2021 o 14:00 h sa v náhradnom termíne uskutoční členská schôdza, ktorá sa bude konať v Senici, Kunovský šenk. Program členskej schôdze dostal písomne každý člen.
     Po skončení členskej schôdze bude spoločenské posedenie spojené s občerstvením.

predseda MO APVV Senica

Vážení členovia MO APVV Senica, oznamujem Vám, že členská schôdza, ktorá sa mala konať 27. marca 2021 sa konať nebude z dôvodu predĺženia núdzového stavu a trvania opatrení na COVID-19. Nový termín členskej schôdze Vám bude oznámený SMS správou.

predseda MO APVV Senica

Na základe rozhodnutia predsedníctva MO APVV Senica zvolávam v súlade s čl. 7, ods. 2, stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 27. marca 2021 o 14:00 h v reštauračnom zariadení Gastrocentrum Senica, vedľa Mestského úradu. V prípade trvania pandemických opatrení v súvislosti s COVID-19, bude nový termín členskej schôdze v predstihu oznámený formou SMS. Program členskej schôdze bol každému členovi zaslaný v písomnej forme.

predseda MO APVV Senica

Predseda MO APVV Senica zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 14. marca 2020 o 14:00 h v reštauračnom zariadení Gastrocentrum v Senici, vedľa Mestského úradu Senica.