Predseda MO APVV Trebišov zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu. Schôdza sa bude konať 22. februára 2020 o 14:00 h v priestoroch cukrárne Ján Nagy vo Svätej Márii.

Program:

1, Úvod.
2, Voľba členov návrhovej komisie a zapisovateľa.
3, Správa o činnosti MO APVV a stave členskej základne.
4, Správa o výsledku hospodárenia v roku 2019 a návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2020.
5, Správa o výsledkoch revízie hospodárenia a kontrolnej činnosti v MO APVV v roku 2019.
6, Diskusia, vystúpenie hostí.
7, Návrh plánu činnosti MO APVV na rok 2020.
8, Prijatie uznesenia.
9, Záver.
* posedenie, kontrola členských preukazov, platenie členských známok.

V prípade, že sa nemôžete zúčastniť členskej schôdze je možné splnomocniť niektorého z členov APVV zastupovaním (pozvánka a splnomocnenie ). Účasť potvrďte do 17.2.2020 za účelom objednania občerstvenia predsedovi MO APVV Trebišov.

predseda MO APVV Trebišov

Predsedníctvo MO APVV Trebišov oznamuje svojim členom, že posedenie pri koncoročnej kapustnici sa uskutoční v sobotu dňa 7. decembra 2019 so začiatkom o 14:00 h v kultúrnom dome obce Bieľ. Svoju účasť nahláste členovi predsedníctva MO Š. Romanovi: 0905 781940 do stredy 4.12.2019. Počas posedenia je možné zaplatiť členské známky na rok 2020.
     Predsedníctvo MO APVV Trebišov sa teší na Vašu účasť.

Súťaž v kolkoch

Dňa 9.11.2019 sa pod záštitou predsedov MO APVV Michalovce a Trebišov konala v meste Strážske súťaž v kolkoch, v ktorej družstva MO Michalovce získali zlatý a strieborný pohár a družstvo MO Trebišov pohár bronzový. Z jednotlivcov sa najlepšie darilo Milošovi Džarovi a Ferkovi Bicákovi z michalovského a tretiu priečku získal Peter Pitócky z trebišovského družstva. Na regulérnosť hry dohliadal reprezentačný rozhodca p. Miroslav Štefan. Fotografie si môžete pozrieť tu.