Oznamujeme členom MO APVV Poprad, že dňa 4. septembra 2020 sa od 9:00 h uskutoční posedenie pri guláši pre členov MO. Posedenie sa bude konať na Poľovníckej chate na Kvetnici (pri obore - smer Poprad - Sp. Bystré). Počas akcie sa bude vykonávať súťaž v streľbe zo vzduchovky, prvé 3 miesta budú ocenené. Záujemcovia, prosím zašlite informáciu, že sa akcie zúčastníte na mobil 0907 103615 p.Pivovarníková, alebo e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., najneskôr do konca augusta 2020.
     Tešíme sa na Vašu účasť.

predsedníčka MO APVV Poprad

Oznamujem všetkým členom MO APVV Poprad, že plánovaná akcia "posedenie pri guľáši", ktorá sa mala uskutočniť 15. mája 2020 pri obore na Kvetnici sa nebude konať z dôvodu zabráneniu šírenia koronavírusu. Taktiež rušíme akciu "zájazd do Varšavy", ktorý sa plánoval v mesiaci september 2020, z toho istého dôvodu.
     Ďakujem za pochopenie.

predsedníčka MO APVV Poprad

Predseda MO APVV Poprad zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu. Schôdza bude 20. februára 2020 o 14:00 h (štvrtok) v zasadačke hotela TATRA v Poprade na ul. Karpatskej.

Program:

1, Otvorenie, privítanie hostí, organizačné otázky a schválenie programu.
2, Voľba orgánov členskej schôdze - predsedajúceho, návrhovej komisie, zapisovateľa a overovateľa zápisnice.
3, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV za rok 2019 a vyhodnotenie plnenia úloh z poslednej členskej schôdze.
4, Správa o výsledkoch hospodárenia s finančnými prostriedkami MO APVV v roku 2019.
5, Správa o výsledku revízie hospodárenia a kontrolnej činnosti MO APVV v r. 2019.
6, Správa o stave členskej základne k 31.12.2019.
7, Návrh plánu činnosti na rok 2020.
8, Návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2020.
9, Návrh na odmenu pre členov MO APVV.
10, Diskusia.
11, Záver - návrh a prijatie uznesenia.

Poznámka:
     Záväznú účasť na členskej schôdzi potvrďte najneskôr do 15.1.2020. Najneskôr na schôdzi bude potrebné uhradiť aj členský príspevok 14,00 € za rok 2020, čo je jedna z podmienok členstva a účasti na schôdzi. Z časových a priestorových dôvodov na schôdzi, odporúčame všetkým členom uhradiť členský príspevok pred jej konaním, t.j. vo štvrtok v dňoch 6.2. a 13.2.2020 v čase od 9:00 do 10:00 h - hlavný vchod OR PZ v Poprade. V prípade, že sa na schôdzi nemôžete zúčastniť, žiadame Vás, aby ste členský príspevok uhradili najneskôr do 20.2.2020. Členom MO APVV, ktorí do 31.3.2020 neuhradia členský príspevok, členstvo v APVV skončí podľa článku 8, ods. 7, písm. d) Stanov APVV, ak o tom nerozhodne predsedníctvo MO inak.

Na členskej schôdzi MO APVV Poprad bola schválená akcia - Zájazd do Prahy, počet prihlásených osôb je úplný, ďalší sa už nemôžu prihlasovať, jedine vtedy, ak by niekto vypadol. Z uvedeného dôvodu sa treba začiatkom apríla ešte opýtať p.Pivovarníkovej, či sa nejaké miesto neuvoľnilo.
     K ďalšej odsúhlasenej akcii - Guláš, tento sa bude konať v priestoroch Obory na Kvetnici dňa 17. mája 2019. Z uvedené dôvodu sa treba prihlásiť telefonicky u p.Pivovarníkovej na mobil 0907 103615, alebo e-mailom na adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Ponuka z IPA Zakopane - Zájazd do Varšavy. V tejto súvislosti sú propozície v poľštine, môžete si ich pozrieť tu.