Predsedníctvo MO Moldava nad Bodvou dňa 3.8.2019 (v sobotu) uskutočnilo pre svojich členov ako aj rodinných príslušníkov "Guláš party", ktorá sa uskutočnila na dvore kultúrneho strediska (ako bolo bývalé kino) v Moldave nad Bodvou, ul. Hlavná 58 od 10:00 h. Guláš varil predseda MO APVV a na akcii sa zúčastnili p.Bito s manželkou, p.Kozák s manželkou, p.Varga Gabriel s manželkou a vnukom, p.Lengyel s manželkou, p.Konderla s manželkou, p.Bobro s manželkou, p.Hronec s manželkou a dcérkou, p.Župčán, Žakarovský, Kostúra, hostia páni Michal Kušnír zo spevokolu Moldava nad Bodvou, ktorý nám všetkým zanôtil, Vojtech Kaleja z Prešova, Michal Kešelák zo Spišskej Novej Vsi. Guláš sa vydaril a bol veľmi chutný. Pred gulášom sa podávali grilované klobásky a grilované bravčové mäso. Akcia sa vydarila a všetci konštatovali, že v takýchto akciách treba naďalej pokračovať. Fotografie si môžete pozrieť tu.

Gejza Konderla
predseda MO APVV Moldava nad Bodvou

Predsedníctvo MO APVV Moldava nad Bodvou dňa 3. augusta 2019 (v sobotu) Vás pozýva ako aj rodinných príslušníkov na "Guláš párty", ktorá sa uskutoční na dvore kultúrneho strediska (ako bolo bývalé kino) v Moldave nad Bodvou, ul. Hlavná 58 od 10:00 h. Guláš budú variť páni Fazekaš, Lengyel, Hronec, Bito, Šaga, kto sa chce pripojiť, nieje problém môže, kto chce a má možnosť, môže prispieť do guľášu mäsom (divinou alebo iným).
     Upozornenie: guláš je zadarmo, avšak alko a nealko si každý účastník zabezpečuje sám na vlastné náklady !!!
     Svoju účasť je nutné záväzne nahlásiť do 29.7.2019 sms správou ANO alebo NIE s menom, alebo telefonicky na mobil 0915 902643 alebo na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Tešíme sa na Vašu účasť.

Gejza Konderla