Srdečne Vás pozývam na koncoročné priateľské posedenie v športovom duchu, ktoré sa uskutoční dňa 14. decembra 2019 (v sobotu) o 15:00 h v K-5 Bowling Clube, Nám. Ľudovíta Štúra č. 5 Moldava nad Bodvou, spojené s turnajom v bowlingu, kde budú ocenení prví traja hráči, alko ako aj nealko si každý zabezpečuje sám na vlastné náklady. Od 15:00 h do 17:00 h je rezervovaná bowlingová dráha.
     Teším sa na spoločné priateľské stretnutie.

predseda MO APVV Moldava nad Bodvou

Naša MO Moldava nad Bodvou dňa 28.9.2019 (sobota) od 10:00 h sa zúčastnila na pozvanie pani starostky a pána farára Galamboša, I. ročníka súťaže "GUĽÁŠ MAJSTER" vo varení guláša v obci Rudník, areál Krčma pod Dubom, kde našu MO reprezentovali ako šéfkuchár p.Juhás, členovia p.Konderla, p.Bito, p.Hronec. Naše družstvo prišli povzbudiť aj rodinný príslušníci ako aj členova našej MO, začo im srdečne ďakujem - p.Bito s manželkou, p.Hronec s manželkou a dcérkou, p.Stupák s manželkou, p.Lengyel s manželkou, p.Beňo, p.Šaga, p.Štefan Varga, p.Ján Tancár. Všetkých 12 družstiev srdečne privítala pani starostka a všetkým zúčastneným družstvám popriala veľa šťastia vo varení guľáša a o 11:00 h odštartovala varenie. Vyhodnotenie bolo o 15:00 h, prvé tri družstvá dostali pohár, ďalšie poradie nebolo zverejnené a zúčastnení dostali pamätnú medailu. O dobrú náladu sa starala miestna kapela. Pani starostke sme prisľúbili účasť aj na II. ročníku súťaže GUĽÁŠ MAJSTER. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Moldava nad Bodvou

Predsedníctvo MO APVV Moldava nad Bodvou dňa 5. októbra 2019 (sobota) Vás pozýva ako aj rodinných príslušníkov na turistický pochod k prameňu sv. Ladislava. Zraz je pod kopcom v Moldave nad Bodvou (bývalý areál sport centrum) o 8:30 h a odchod o 9:00 h, alko ako aj nealko si každý zabezpečuje sám na vlastné náklady. Plánujeme tam vykonať opekačku (slanina, špekáčky a pod.), k tomu náležité veci si každý zabezpečuje sám. Vedúcim pochodu bude p. Hronec.
     Zároveň Vás informujem, že naša MO APVV Moldava nad Bodvou dňa 28. septembra 2019 (sobota) od 10:00 h sa zúčastní na pozvanie pani starostky a pána farára I. ročníka súťaže "GUĽÁŠ MAJSTER" vo varení guľáša v obci Rudník, areál Krčma pod Dubom, kde našu MO budú reprezentovať ako šéfkuchár p. Juhás, členovia p. Konderla, p. Bitto, p. Hronec. Príďte so svojimi rodinnými príslušníkmi sa zabaviť a povzbudiť naše družstvo.

predseda MO APVV Moldava nad Bodvou

Predsedníctvo MO Moldava nad Bodvou dňa 3.8.2019 (v sobotu) uskutočnilo pre svojich členov ako aj rodinných príslušníkov "Guláš party", ktorá sa uskutočnila na dvore kultúrneho strediska (ako bolo bývalé kino) v Moldave nad Bodvou, ul. Hlavná 58 od 10:00 h. Guláš varil predseda MO APVV a na akcii sa zúčastnili p.Bito s manželkou, p.Kozák s manželkou, p.Varga Gabriel s manželkou a vnukom, p.Lengyel s manželkou, p.Konderla s manželkou, p.Bobro s manželkou, p.Hronec s manželkou a dcérkou, p.Župčán, Žakarovský, Kostúra, hostia páni Michal Kušnír zo spevokolu Moldava nad Bodvou, ktorý nám všetkým zanôtil, Vojtech Kaleja z Prešova, Michal Kešelák zo Spišskej Novej Vsi. Guláš sa vydaril a bol veľmi chutný. Pred gulášom sa podávali grilované klobásky a grilované bravčové mäso. Akcia sa vydarila a všetci konštatovali, že v takýchto akciách treba naďalej pokračovať. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Moldava nad Bodvou

Predsedníctvo MO APVV Moldava nad Bodvou dňa 3. augusta 2019 (v sobotu) Vás pozýva ako aj rodinných príslušníkov na "Guláš párty", ktorá sa uskutoční na dvore kultúrneho strediska (ako bolo bývalé kino) v Moldave nad Bodvou, ul. Hlavná 58 od 10:00 h. Guláš budú variť páni Fazekaš, Lengyel, Hronec, Bito, Šaga, kto sa chce pripojiť, nieje problém môže, kto chce a má možnosť, môže prispieť do guľášu mäsom (divinou alebo iným).
     Upozornenie: guláš je zadarmo, avšak alko a nealko si každý účastník zabezpečuje sám na vlastné náklady !!!
     Svoju účasť je nutné záväzne nahlásiť do 29.7.2019 sms správou ANO alebo NIE s menom, alebo telefonicky na mobil 0915 902643 alebo na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Tešíme sa na Vašu účasť.