Dňa 6.3.2020 sa vo Svidníku uskutočnila členská schôdza MO APVV Svidník. Na schôdzi bol prítomný aj prezident APVV JUDr. Hristo Gluškov. Na schôdzi boli privítaní noví členovia, ktorí vstúpili do MO APVV. Prezident APVV svojím vystúpením v diskusii podal veľa zaujímavých informácii k súčasnému stavu a činnosti APVV, ktoré zaujali prítomných členov. Na členskej schôdzi boli odovzdané ocenenia členom MO z príležitosti ich životného jubilea. Fotografie si môžete pozrieť tu.

Dušan Boršovský
predseda MO APVV Svidník

Predseda MO APVV Svidník zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 6. marca 2020 o 14:00 h v zariadení SportCentrumSK (športová hala), ul. Gen. Svobodu 706/28 vo Svidníku.
     Svoju účasť je potrebné potvrdiť SMS v znení ANO alebo NIE s menom na mobil: 0915 822831 alebo na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 1.3.2020, kvôli zabezpečeniu občerstvenia. Na uvedenej členskej schôdzi sa budú vyberať členské príspevky (14 €).
     Teším sa na Vašu účasť.

Dušan Boršovský