Pridružené členstvo

Prezídium Asociácie policajtov vo výslužbe v súlade s Čl. 13 ods. 2 Stanov APVV schválilo prihlášku a prijalo za pridruženého člena dňom 19. októbra 2018:

Asociácia hasičov na dôchodku (AHD)

Ing. Peter Hargaš - predseda
mobil: 0903 231131
poštová adresa: 831 06 Bratislava, Stolárska 23

Podpredsedovia:
Mgr. Beáta Janatová, mobil: 0903 279535, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ing. Michal Mihalík, PhD, mobil: 0904 822917, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Členovia predstavenstva:
Banská Bystrica:
Ing. Ján Kalafus, mobil: 0917 748778, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Bratislava:
Ing. Milan Ivanič, mobil: 0911 363713, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Košice:
Ing. Štefan Parimucha, mobil: 0905 645939, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Prešov:
Viliam Fiala, mobil: 0940 841691, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Trenčín:
Pavol Bakalík, mobil: 0915 322363, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Trnava:
Žilina:
Pavol Škulec, mobil: 0908 623343, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

IČO: 42227402

Občianske združenie bolo zaregistrované na MV SR dňa 16.6.2010 (VVS/1-900/90-358-45), zmena názvu na Asociácia hasičov na dôchodku odsúhlasená 26.3.2018. AHD združuje príslušníkov hasičského a záchranného zboru, obecných, závodných hasičov a záchranárov, ktorí sú v zmysle platných predpisov poberateľmi výsluhového, starobného alebo invalidného dôchodku a jeho zameranie je veľmi blízke APVV. Stanovy Asociácie hasičov na dôchodku si môžete pozrieť tu.

Prezídium Asociácie policajtov vo výslužbe v súlade s Čl. 13 ods. 2 Stanov APVV schválilo prihlášku a prijalo za pridruženého člena dňom 3. júna 2018:

Klub priateľov Polície Trenčín

Rudolf NEDIELKA - predseda
mobil: 0903 503633
poštová adresa: 914 43 Dolná Poruba, Dolná Poruba č. 229

Tajomník:
Mgr. Petr VOJTĚCH, mobil: 0902 911025

IČO: 42021821

Organizácia bola zaregistrovaná na MV SR dňa 30. marca 2006, združuje najmä policajtov vo výslužbe a jej zameranie je veľmi blízke APVV. Stanovy Klubu priateľov Polície si môžete pozrieť tu.

V. Kongres APVV ktorý sa konal v dňoch 1.-3.10.2010 na Teplom Vrchu prijal za Pridruženého člena:

Klub príslušníkov PZ VV Trebišov

JUDr. Štefan JOŽIOV

Poštová adresa:
Trebišov, Krajná 783/3

Telefón: 0917246486

Organizácia bola zaregistrovaná na MV SR dňa 6.11.2002, združuje policajtov vo výslužbe a jej zameranie je veľmi blízke APVV. Stanovy Klubu PPZVV Trebišov si môžete pozrieť tu.

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 13. septembra 2019

aktualizované: Parte (MO ZA, MO BB), eZvesti, Fotogaléria (MO KE, MO Kr. Chlmec, MO MT, MO GA), Rekreačná starostlivosť