PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
9 Hostí
Úvod
Oznam MO Nové Zámky Tlačiť E-mail
Nedeľa, 06 január 2019

V zmysle čl. 7 ods. 2 stanov APVV zvolávam členskú schôdzu MO APVV Nové Zámky, ktorá sa bude konať v priestoroch reštaurácie PERLA na ul. F. Kapisztóryho 4239/42, Nové Zámky v piatok 22. februára 2019 od 15:30 h.

Program schôdze:

1, 15:30 - 16:30 h prezentácia, uhradenie členských príspevkov na rok 2019.
2, 16:30 h otvorenie, privítanie hostí, organizačné veci a schválenie programu.
3, Voľba návrhovej komisie, volebnej komisie a overovateľa zápisnice.
4, Správa o činnosti XIII. kongresu APVV.
5, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV Nové Zámky za rok 2018 a vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z poslednej členskej schôdze.
6, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2018.
7, Správa o stave členskej základne.
8, Voľba predsedu, podpredsedov, členov predsedníctva MO APVV Nové Zámky a revízora MO APVV Nové Zámky.
9, Návrh plánu činnosti na rok 2019.
10, Návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2019.
11, Odovzdanie Pozdravných listov a upomienkových darčekov jubilantom, ako aj vyznamenaní členom MO APVV.
12, Diskusia.
13, Prijatie uznesenia, záver.

Z prostriedkov MO APVV Nové Zámky bude zabezpečené občerstvenie pre prítomných členov. Vzhladom na to je potrebné nahlásiť účasť e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. alebo telefonicky na tel. č. 0903 670422 (p. Jolana Kováčová), najneskôr do 15.2.2019. Pre členov, ktorí svoju účasť nepotvrdia do tohto termínu, nebude občerstvenie zabezpečené.
     Pred konaním členskej schôdze je možné uhradiť členský príspevok vo výške 14,-€ na rok 2019. Inak v zmysle Stanov APVV je potrebné uhradiť ho najneskôr do 31.3.2019.
     Žiadam týmto zároveň jubilantov, aby sa prevzatia Pozdravných listov a upomienkových darčekov zúčastnili osobne (okrem príčin zo zdravotných dôvodov, nie z dôvodu pracovného zaradenia, ktoré je možné ešte zmeniť). Darčeky sa na základe rozhodnutia predsedníctva MO APVV Nové Zámky nebudú dodatočne odovzdávať, ani zasielať po iných členoch v prípadoch, ak sa jubilant nezúčastní schôdze bez riadneho ospravedlnenia.

Radoslav Petráš
predseda MO APVV Nové Zámky