XIII. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 19. - 21.9.2018 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí už XIII. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili zástupcovia 42. z 45 miestnych organizácii, štátny tajomník MV SR, riaditeľ Odboru sociálneho zabezpečenia SPaSČ MV SR, zástupcovia pridružených členov APVV a organizácii, s ktorými APVV spolupracuje. Na tomto kongrese bola prvý krát slávnostným spôsobom uvedená zástava APVV a významným bola nielen účasť, ale aj vystúpenie štátneho tajomníka MV SR a riaditeľa Odboru SPaSČ MV SR.

IV. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Prešovský kraj
V piatok 6.7.2018 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV v poradí už IV. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Prešovského kraja vo varení guláša. Porota určila poradia a aj víťaza takto: 1. Stará Ľubovňa, 2. Bardejov, 3. Prešov, 4.-6. bez určenia poradia - Poprad, Spišské Podhradie, Stropkov. MO Svidník sa súťaže nezúčastnila.

VII. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Košický kraj
V piatok 29.6.2018 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV v poradí už VII. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Spoluorganizátorom bola v tomto roku MO Košice. Akcia sa konala v areáli Olympia v Košiciach. Porota určila poradie a aj víťaza, ktorý získal putovný pohár na ďalší rok takto: 1. Kráľovský Chlmec, 2. Moldava nad Bodovu, 3. Michalovce, 4.-6. bez určenia poradia - Rožňava, Spišská Nová Ves a Košice. Spoluorganizátorom ďalšieho ročníka bude MO Michalovce.

XII. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 20. - 22.9.2017 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí už XII. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili zástupcovia 41. z 44 miestnych organizácii združenia, riaditeľ Odboru sociálneho zabezpečenia SPaSČ MV SR, zástupca Slovenskej sekcie IPA Slovakia a predseda Klubu príslušníkov PZ vo výslužbe Trebišov.

VI. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Košický kraj
Dňa 4.7.2017 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV v poradí VI. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Porota určila poradie a víťaza takto: 1. Kráľovský Chlmec, 2. Moldava nad Bodvou, 3. Košice, 4.-6. bez určenia porradia - Michalovce, Rožňava, Spišská Nová Ves.

III. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Prešovský kraj
Dňa 29.6.2017 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV v poradí III. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Prešovského kraja vo varení guláša. Výsledky: 1. Prešov, 2. Poprad, 3. Stará Ľubovňa, 4.-5. Bardejov a Stropkov.

XI. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 21. - 23.9.2016 sa konal v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici XI. kongres APVV. Kongres prerokoval nielen základné a rozhodujúce otázky, ale vzhľadom na ukončenie volebného obdobia, zvolil aj nové Prezídium na ďalšie štvorročné obdobie.

X. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 23. - 25.9.2015 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí jubilejný X. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili 41. z 44 miestnych organizácii združenia. Okrem nich sa na kongrese zúčastnili aj hostia (Zväz vojakov SR, ZVaJS - Sekcia personálnych a sociálnych činnosti, Klub príslušníkov PZ vo výslužbe Trebišov a administrátor web stránky APVV).

I. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Prešovský kraj
Dňa 31.7.2015 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV I. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Prešovského kraja vo varení guláša. Spoluorganizátorom bola MO Bardejov. Výsledky: 1. Stará Ľubovňa, 2. Svidník, 3. Bardejov, 4.-5. Prešov a Stropkov. MO Poprad sa súťaže nezúčastnila.

IV. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Košický kraj
V piatok 10.7.2015 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV už IV. ročník krajskej súťaže trojčelnných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Akcia sa konala v oblasti Latorica v areáli reštaurácie OÁZA. Výsledky: 1. Michalovce, 2. Kráľovský Chlmec, 3. Košice, 4.-5- Moldava nad Bodvou, Spišská Nová Ves. MO Rožňava sa súťaže nezúčastnila.

IX. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 24. - 26.9.2014 sa konal v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici v poradí už IX. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili zástupcovia 39 z 44 miestnych organizácii združenia.

III. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Košický kraj
V piatok 25.7.2014 sa uskutočnil III. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša v peknom prostredí Čingova v areáli PARK Hotela. Výsledky: 1. Košice, 2. Michalovce, 3. Spišská Nová Ves, 4.-6 Bardejov, Kráľovský Chlmec a Moldava nad Bodvou. MO Rožňava sa súťaže nezúčastnila.

60. výročie vzniku Dopravných inšpektorátov
60. výročie vzniku Dopravných inšpektorátov.

VIII. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 18. - 20.9.2013 sa v hoteli "AGRO" Veľká Lomnica konal VIII. kongres APVV.

II. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Košický kraj
V sobotu 14.9.2013 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV už II. ročník krajskej súťaže družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Výsledky: 1. Michalovce, 2. Spišská Nová Ves, 3. Moldava nad Bodvou, 4. Kráľovský Chlmec, 5. Rožňava, 6. Košice.

VII. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 20. - 22.9.2012 sa konal VII. kongres APVV vo Veľkej Lomnici.

Pohreb predsedu MO APVV Bratislava 2
Dňa 3.8.2012 o 14:30 h v krematóriu v Bratislave sme sa navždy rozlúčili s predsedom MO APVV Bratislava 2 s p. JUDr. Petrom Ščevíkom.

VI. Kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 28. - 30.9.2011 sa v hoteli "AGRO" Veľká Lomnica konal VI. kongres APVV. Účasť zástupcov MO bola veľká, zo 42 okrem 2 predsedov sa zúčastnili všetci.

Služobná cesta v Budapešti, Maďarsko
V dňoch 8. - 10.9.2011 sa trojčlenná delegácia Prezídia APVV (p.Ľubomír Svorad, František Šveda, Ing. Eduard Pokorný) zúčastnila na základe pozvania Republikovej asociácie policajných a pohraničných dôchodcovských spolkov Maďarska rokovania ich celoštátnej konferencie.

Služobná cesta v Sczytne, Poľsko

Zasadnutie Prezídia Asociácie policajtov vo výslužbe
Zasadnutie Prezídia APVV - zúčastnení p.Ľubomír Svorad, JUDr Hristo Gluškov, František Šveda, Dezider Marček, Ing. Ján Čarnogurský, Ing. Eduard Pokorný.

Správa zo zahraničnej cesty v Poľskej republike
V dňoch 11. - 13.11.2010 sa zúčastnila delegácia z APVV na základe pozvania SEiRP stretnutia v Poľsku.

Správa zo zahraničnej cesty v Českej republike
V dňoch 12. - 14.10.2010 na pozvanie prezidenta Veteránov polície ČR Jána Zemana sa zúčastnila 3 členná delegácia APVV Slovenskej republiky (Ing. Ján Čarnogurský, Ing. Eduard Pokorný a JUDr. Ľudovít Petráš) na II. zjazde Veteránov polície ČR.

Asociácia policajtov vo výslužbe
Delegácia APVV sa zúčastnila na pozvanie Hlavnej správy SEiRP v dňoch 13. - 16.9.2010 medzinárodnej konferencie organizácií združujúcich policajtov vo výslužbe.

IV. kongres Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 16. - 18.9.2009 sa v Hoteli Agro vo Veľkej Lomnici konal IV. kongres APVV.

Zasadanie Prezídia Asociácie policajtov vo výslužbe
V dňoch 15. - 16.5.2009 sa konalo zasadanie Prezídia APVV. Na zasadaní sa zúčastnili všetci členovia Prezídia APVV okrem 2. viceprezidenta.

Asociácia policajtov vo výslužbe
12. - 13.5.2009 sa delegácia členov Prezídia APVV v zložení Ľubomír Svorad (prezident APVV) a Michal Čačko (člen prezídia APVV), zúčastnila jednania vrcholových orgánov organizácií združujúcich veteránov polície, policajtov vo výslužbe a rentierov z Českej republiky, Slovenskej republiky a Poľska.

Asociácia policajtov vo výslužbe
16. - 18.4.2008 - III. kongres Asociácie policajtov vo výslužbe v hoteli Agro vo Veľkej Lomnici

29. - 30.5.2007 - II. kongres Asociácie policajtov vo výslužbe