PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Oznamy

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
2 Hostí
Úvod arrow Prezídium arrow 22.7.2012
Priority Prezídia APVV v tomto období Tlačiť E-mail

1, Na spoločných rokovaniach, konzultáciách a prípravných akciách (5) bol dohodnutý ďalší koordinovaný postup APVV so Zväzom vojakov SR k "nevalorizácii" našich dôchodkov.
2, Pokračujeme v sústreďovaní petičných hárkov, opätovne boli vyzvaní predsedovia našich MO APVV s tým, že lehota možnosti podpísania je do konca augusta.

3, Prebiehajú konzultácie s advokátskou kanceláriou, ktorá analyzuje situáciu a bolo rozhodnuté, že APVV, Zväz vojakov SR a všetkých, ktorí boli dotknutí prijatím novely zákona o "nevalorizácii" bude táto akvokátska kancelária zastupovať. Koncom júla budú doriešené všetky detaily, podpísaná zmluva a začatie prvých právnych krokov. Krytie nákladov na zastupovanie bude zatial hradené za APVV z rezervy rozpočtu Prezídia APVV.
4, Požiadali sme o stretnutie Ministra vnútra SR.
5, Uskutočnilo sa prvé rokovanie na Generálnej prokuratúre SR.
6, Naše stanoviská sme poskytli viacerým médiám, napr. SME, Hospodárske noviny.
7, Prezídium APVV podporuje všetky iniciatívy a aj aktivity jednotlivcov k súčasnej situácií, ale dištanciuje sa od vyjadrenia stanovísk iných subjektov, ktoré sú alebo by mohli byť považované za poškodzujúce vyjadrenia na adresu štátnych orgánov, združení a ich predstaviteľov. Budeme podnikať všetky možné kroky, ktoré ale musia byť v súlade s našim právnym poriadkom a stanovami nášho občianského združenia.

Prezídium APVV