PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
8 Hostí
Úvod
Oznam MO Žilina Tlačiť E-mail
Streda, 09 máj 2018

Členovia predsedníctva MO APVV Žilina srdečne pozývajú svojich členov na neformálne stretnutie sa pod názvom "posedenie pri guľáši", ktoré sa uskutoční v sobotu dňa 26. mája 2018 od 13:00 h v hostinci "Pri červenom kríži" v Žiline na ul. Moyzesova 38 (dostanete sa tam spojom MHD číslo 1 a 24 od Štefánikovho námestia).

Príspevok, ktorý zaplatíte pri príchode na túto akciu, je 5,- Eur na osobu (v cene budete mať porciu dobrého kotlíkového guľášu, jedno orosené, čapované pivo a pohostenie tvrdým alkoholom).
     Aby sme mohli túto akciu dobre pripraviť a naplánovať je potrebné, aby ste mi dopredu, najneskôr do 20.5.2018 oznámili svoju účasť na tejto akcii. Podľa schváleného plánu činnosti na rok 2018, aby sa táto akcia konala je potrebná účasť najmenej 30 členov.
     Svoju plánovanú účasť vás žiadam potvrdiť buď poslaním SMS správy (s textom - meno, napr. Janko Mrkvička na guľáš prídem) na môj mobil 0905 214294, alebo na môj e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. .
     Verím, že o toto neformálne stretnutie prejavíte záujem a teším sa na vašu účasť a posedenie s vami.

Mgr. Peter Tichý
predseda MO APVV Žilina