PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
13 Hostí
Úvod
Oznam MO Nové Zámky Tlačiť E-mail
Nedeľa, 04 február 2018

Predseda MO APVV Nové Zámky zvoláva v súlade s čl. 7, ods. 2, stanov APVV členskú schôdzu MO APVV Nové Zámky, ktorá sa bude konať v piatok 16. marca 2018 od 15:30 h v priestoroch SOŠ hotelových služieb a obchodu, ulica Zdravotnícka 3, Nové Zámky (vchod z ulice Slovenskej).
Program:

1, 15:30 - 16:30 h prezentácia, uhradenie členských príspevkov na rok 2018.
2, Otvorenie, privítanie hostí, organizačné veci a schválenie programu.
3, Voľba návrhovej komisie a overovateľa zápisnice.
4, Správa o činnosti XII. kongresu APVV.
5, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV Nové Zámky za rok 2017 a vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z poslednej členskej schôdze a návrh plánu činnosti na rok 2018.
6, Správa o výsledkoch revízie hospodárenia MO APVV Nové Zámky a kontrole činnosti MO APVV Nové Zámky za obdobie od 1.1.2017 do 31.12.2017.
7, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2017 a návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2018.
8, Správa o stave členskej základne.
9, Odovzdanie Pozdravných listov a upomienkových darčekov jubilantom, ako aj vyznamenaní členom MO APVV.
10, Diskusia.
11, Prijatie uznesenia a záver.
     Spoločenské posedenie s občerstvením z prostriedkov MO APVV Nové Zámky bude zabezpečené občerstvenie pre prítomných členov. Vhľadom na to je potrebné nahlásiť účasť e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. alebo telefonicky na mobil 0903 670422 (p.Jolana Kováčová), najneskôr do 5.3.2018. Pre členov, ktorí svoju účasť nepotvrdia do tohto termínu, nebude občerstvenie zabezpečení.
     Pred konaním členskej schôdze je možné uhradiť členský príspevok vo výške 14,- € na rok 2018. Inak v zmysle Stanov APVV je potrebné uhradiť ho najneskôr do 31.3.2018.
     Žiadam týmto zároveň jubilantov, aby sa prevzatia Pozdravných listov a upomienkových darčekov zúčastnili osobne (okrem príčin zo zdravotných dôvodov, nie z dôvodu pracovného zaradenia, ktoré je možné ešte zmeniť). Darčeky sa na základe rozhodnutia predsedníctva MO APVV Nové Zámky nebudú dodatočne odovzdávať, ani zasielať po iných členoch v prípade, ak sa jubilant nezúčastní schôdze bez riadneho ospravedlnenia.

Radoslav Petráš
predseda MO APVV Nové Zámky