Na základe zasadnutia predsedníctva, predseda MO APVV Želiezovce zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 9. júla 2021 o 15:00 h v reštaurácii "SZÚNYOG CSÁRDA" v Želiezovciach. Svoju účasť nahláste na mobil 0907 791989, 0918 428873 alebo na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Vzhľadom k situácii týkajúcej sa COVID-19 je možné predpokladať obmedzujúce opatrenia Hlavného hygienika SR a Rozhodnutie Vlády SR na základe čoho nebude možné členskú schôdzu v danom termíne vykonať. O tejto skutočnosti budete včas upovedomení.
     Členovia, ktorí ešte nemajú zaplatený členský príspevok, doneste zo sebou 14€.

Mgr. Daniel Bellus
predseda MO APVV Želiezovce