Na základe zasadnutia predsedníctva, predseda MO APVV Želiezovce zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 12. februára 2021 o 14:00 h v reštaurácii "SZÚNYOG CSÁRDA" v Želiezovciach. Svoju účasť nahláste na mobil 0907 791989, 0918 428873 alebo na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Vzhľadom k neustále nepriaznivo pretrvávajúcej situácie týkajúcej sa COVID-19 je možné predpokladať obmedzujúce opatrenia Hlavného hygienika SR a Rozhodnutie Vlády SR, na základe čoho nebude možné členskú schôdzu v danom termíne vykonať. O tejto skutočnosti budete včas upovedomení.
     Keďže je potrebné zabezpečiť včasný výber členských príspevkov a v stanovenom termíne odviesť odvody, výber členských príspevkov sa bude realizovať prostredníctvom člena predsedníctva (pokladník) MO APVV Želiezovce.

Mgr. Daniel Bellus
predseda MO APVV Želiezovce