V zmysle plánu úloh MO APVV na rok 2019, predsedníctvo MO APVV Bratislava V, srdečne pozýva svojich členov aj s partnermi (partnerkami) na predvianočnú kapustnicu 2019. Akcia sa uskutoční dňa 7. decembra 2019 (sobota) od 12:00 h v priestoroch školskej jedálne Základnej školy, Dudova ul. č. 2 v Petržalke (vedľa dostihovej dráhy).
     Pre zabezpečenie potrebného množstva kapustnice a občerstvenia, si Vás dovoľujem požiadať o potvrdenie účasti na jeden z uvedených kontaktov: e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Jaroslav Tuleja - mobil: 0905 704238, Jaroslav Kapšo - mobil: 0905 525879, Ján Joščák - mobil: 0949 171179 alebo Jozef Jakeš - mobil: 0907 798452, najneskôr do 30.11.2019.
     Prosím členov MO APVV Bratislava V o odovzdanie tejto informácie aj tým členom, ktorí nemajú e-mail.
     Za pochopenie Vám ďakujem a teším sa na stretnutie.

JUDr. Jaroslav Tuleja
predseda MO APVV Bratislava V

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 7. decembra 2019

aktualizované: Fotogaléria (MO Štúrovo, MO NZ), Udelené ocenenia, eZvesti, Naši oslávenci