Predsedníctvo MO APVV Ružomberok - Okolie pozýva všetkých svojich členov na spoločenské posedenie pri Vianočnej kapustnici. Posedenie sa uskutoční 7. decembra 2022 o 15:00 h v ANIMA CAFÉ RUŽOMBEROK. Zároveň bude možné uhradiť členský príspevok v sume 20€ na rok 2023 a budú odovzdané členské známky, pohľadnice, kalendáriky a publikácie APVV.
     Počas posedenia pri kapustnici si záujemcovia budú môcť prevziať od JUDr. Igora Kráľa film o zájazdoch v Košiciach, v Prahe i v Zakopanom v roku 2022.
     Dúfam, že sa stretneme v hojnom počte po nedobrovoľnej prestávke. Zabavíme sa, posedíme a zaspievame v dobrej spoločnosti svojich kolegov.
     Teším sa na Vašu účasť!

Ondrej Škvarek
predseda MO APVV Ružomberok - Okolie

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 5. decembra 2022