V zmysle plánu úloh MO APVV na rok 2022, predsedníctvo MO APVV Bratislava V srdečne pozýva svojich členov na predvianočnú kapustnicu 2022. Akcia sa uskutoční dňa 17. decembra 2022 (sobota) od 12:00 h v priestoroch školskej jedálne Základnej školy, Dudova ul. č. 2 v Petržalke (vedľa dostihovej dráhy).
     Pre zabezpečenie potrebného množstva kapustnice a občerstvenia si Vás dovoľujem požiadať o potvrdenie účasti na jeden z uvedených kontaktov: e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Jaroslav Kapšo - mobil: 0905 525879, Ján Joščák - mobil: 0949 171179, Jozef Jakeš - mobil: 0907 798452, najnejskôr do 11.12.2022 (nedeľa).
     Prosím členov MO APVV Bratislava V o odovzdanie tejto infromácie aj tým členom, ktorí nemajú e-mail.
     Za pochopenie Vám ďakujem a teším sa na stretnutie.

JUDr. Jaroslav Tuleja
predseda MO APVV Bratislava V

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 5. decembra 2022

aktualizované: Naši oslávenci, Parte (MO RK), Zoznam zosnulých, Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO NZ, MO BAmo, MO ZA), 2%