Ministerstvo financií SR postupne spracováva analýzy stavu verejných financií v jednotlivých rezortoch. Aj napriek tomu, že k MV SR ešte takýto materiál zverejnený nebol, získali sme elektronický dokument nazvaný ako Revízia výdavkov Ministerstva vnútra zo dňa 26. 06. 2020. Keďže v uvedenom materiály sú uvádzané viaceré konštatovania, ktoré môžu mať negatívny dopad na práva a sociálne istoty poberateľov dávok z výsluhového zabezpečenia MV SR prezident APVV zaslal ministrovi vnútra stanovisko APVV. List si môžete pozrieť tu .

prezídium APVV

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 30. septembra 2020

aktualizované: Udelené ocenenia, Noviny Polícia, Prezídium, Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO NZ, MO RS), 2%