Predseda MO APVV Michalovce oznamuje členom MO, že buletiny APVV ročník 2021-2022, kalendáriky na r. 2022, ako aj blahoželania k vianočným sviatkom a do nového roku si môžete vyzdvihnúť u členov predsedníctva MO MI: okresy Humenné a Medzilaborce Juríková 0907 040451, okresy Michalovce a Trebišov JUDr. Laškody 0908 215800, resp. Mgr. Rafaj 0950 465786, okres Snina Mgr. Kacarabčin 0908 373242 a okres Sobrance Ing. Kohút 0948 077800. Uvedení členovia obdržali aj členské známky na r. 2022 v hodnote 14,- euro, ktoré Vám môžu po ich preplatení odovzdať. O konaní členskej schôdze Vás budeme informovať na tejto stránke podľa vývoja pandemickej situácie.
     Zároveň v mene predsedníctva MO Michalovce prajem všetkým členom APVV v SR a ich rodinám, ako aj osobám a ich rodinám organizácii spolupracujúcim v prospech našej MO príjemné prežitie vianočných sviatkov a hlavne pevné zdravie v roku 2022.

JUDr. Ján Laškody
predseda MO APVV Michalovce