Predsedníctvo MO APVV Trenčín v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV zvoláva členskú schôdzu MO APVV Trenčín. Členská schôdza sa bude konať 8. marca 2024 o 16:00 h v priestoroch reštaurácie KOBER, Pred poľom 1937/9A, Trenčín.

Program:

1, Otvorenie, privítanie hostí, organizačné otázky a schválenie programu.
2, Voľba návrhovej komisie a overovateľa zápisnice.
3,
Správa o činnosti predsedníctva MO za rok 2023 a vyhodnotenie plnenia úloh z uznesenia ostatnej členskej schôdze.
4,
Správa o stave členskej základne.
5,
Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2023 a návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2024.
6,
Správa revízora o výsledkoch revízie hospodárenia v MO a kontrole činnosti MO  za obdobie od  1. 2023 do 31. 12. 2023.
7,
Správa z rokovania XVIII. Kongresu APVV v SR.
8,
Návrh plánu činnosti na rok 2024.
9,
Vystúpenie hostí.
10,
Záver – návrh a prijatie uznesenia.
11,
Spoločenské posedenie.

Na členskej schôdzi je potrebné uhradiť členský príspevok na rok 2024 vo výške 20 €. Z prostriedkov MO APVV Trenčín  bude zabezpečené občerstvenie pre prítomných členov. Vzhľadom na to je potrebné nahlásiť neúčasť e-mailom na emailovú adresu MO APVV TN a to Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na jedno z mobilných čísel: pp. Ondruška 0904 996 138, Vido 0907 965 521, najneskôr do 5.3.2024.

JUDr. Dušan Vido
predseda MO APVV Trenčín

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 3. marca 2024

aktualizované: Naši oslávenci, Zoznam zosnulých, Fotogaléria (MO NZ, MO Štúrovo, MO MnB, MO RK-Okolie, MO MI, MO BAII), Zľavy pre seniorov, Noviny Polícia, 2%