Ako som už informoval na webe  dňa 26. 8. 2022, naša MO začala organizovať sériu akcií zameraných na oddych, kultúrne športové a spoločenské vyžitie našich členov, ktoré budú hradené z finančných prostriedkov od darcov 2%. Po úspešnej jednodňovej turistickej akcií na južnej Morave sme sa tentokrát stretli v rekreačnom zariadení vo Veľkom Mederi.

Začali sme stredou 14. 9. a končili piatkom 16. 9. Akcie sa zúčastnilo 7 členov so 7 rodinnými príslušníkmi. Ubytovaní sme boli v trojhviezdičkovom hoteli s polpenziou, perfektnou starostlivosťou a materiálno-technickou výbavou, ktorá by určite postačovala aj na usporiadanie väčších akcií ako napr. nášho kongresu. V cene zájazdu boli aj vstupenky do areálu účelových zariadení, ktoré sú vybavené dostatočným množstvom termálnych, relaxačných a plaveckých bazénov. Spokojnosť a uznanie organizátorom nikto nezakrýval. Viacerí účastníci vo svojich vyjadreniach vyslovili svoj budúci zámer; individuálne navštevovať areál počas celého roka o víkendoch či sviatkoch, pretože po absolvovaní všetkých zaujímavých procedúrach sme sa cítili svieži, duševne vyrovnaní, ale hlavne veľmi spokojní. Škoda že sa neprihlásilo viac členov. Náš rozpočet by to určite zniesol. Máme pred sebou v tomto roku ešte niekoľko podobných podujatí ( 2 dňovú návštevu moravských pamiatok spojených s ochutnávkou vín, 3 dňový klobásový festival v Békéscsabe, advent Mariazelli, ale i v závere roka Viedenské vianočné trhy  ). Veríme že dopadnú takisto úspešne ako Veľký Meder.
     Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 25. septembra 2022

aktualizované: Parte (MO RV, MO MnB, MO MA), Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO Spišské Podhradie, MO RK-Okolie, MO BAII, MO KE, MO MT), 2%