MO APVV Nové Zámky v spolupráci s Národnou transfúznou službou Nové zámky pod názvom NOVOROČNÁ KVAPKA KRVI APVV organizuje dobrovolné darovanie krvi v dňoch od 7. januára do 31. januára 2020 v dobe od 7:00 do 14:00 h. Bližšie informácie tu.

Zároveň chcem vyzvať k darovaniu krvi aj členov iných MO APVV, nakoľko svojou krvou pomáhame tým, ktorí to potrebujú, krv môžete darovať na ktorejkoľvek NTS na Slovensku. V prípade, ak iný člen MO APVV daruje v týchto dňoch túto nenahraditeľnú tekutinu, poprosím ho, aby toto oznámil na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na mobil 0903 570122.
     ĎAKUJEM !!!

Radoslav Petráš
predseda MO APVV Nové Zámky

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 7. decembra 2019