Na základe zasadnutia predsedníctva zo dňa 11. mája 2020, podpredseda MO APVV Pezinok zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 21. júna 2021 o 17:00 h v priestoroch nákupného centra MOLO v Pezinku.

Program členskej schôdze 2021:

1, Otvorenie, privítanie hostí a členov, schválenie programu a organizačné otázky
2, Voľba volebnej komisie, návrhovej komisie, zapisovateľa a overovateľa zápisnice
3, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV, vyhodnotenie úloh za rok 2020 a návrh plánu činnosti na rok 2021
4, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami za rok 2020 a návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2021
5, Správa o výsledkoch revízie, hospodárenia a kontrolnej činnosti MO APVV v roku 2020
6, Správa o stave členskej základne
7, Voľba predsedu a členov predsedníctva MO APVV, voľba predsedu revíznej komisie a jej členov
8, Diskusia
9, Záver - návrh a prijatie uznesenia
     Z prostriedkov MO APVV Pezinok bude zabezpečené občerstvenie pre prítomných členov. Vzhľadom na to je potrebné nahlásiť účasť e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na mobil 0905 542370 najneskôr do 5. júna 2021. Pre členov, ktorí svoju účasť nepotvrdia do tohto termínu, nebude občerstvenie zabezpečené.

Ladislav Palšovič
podpredseda MO APVV Pezinok