X. ročník súťaže v streľbe z veľkokalibrovej pištole  a malokalibrovej pušky
o pohár predsedu MO APVV Košice

Dňa 12. 9. 2022 sa uskutočnil v Streleckom klube Podhradová na Kavečianskej ulici v Košiciach  X. jubilejný ročník súťaže členov MO APVV Košice v streľbe z veľkokalibrovej pištole a VIII. ročník v streľbe z malokalibrovej pušky (malorážka) o putovný pohár predsedu. Akcia mala veľmi dobrú úroveň, prialo nám aj počasie a nechýbalo ani občerstvenie. Strieľalo sa z krátkych guľových zbraní rôzneho kalibru na terč umiestnený vo vzdialenosti 25 metrov a samostatne z malorážky na terč umiestnený vo vzdialenosti 50 metrov. Hlavným rozhodcom bol Ing. Hruška.

V obidvoch kategóriách získali víťazi putovný pohár, prví traja vecné ceny a všetci súťažiaci aj diplom za účasť. Fotografie si môžete pozrieť tu.

VÝSLEDKY:

JUDr. Hristo Gluškov
predseda MO APVV Košice

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 25. septembra 2022

aktualizované: Parte (MO RV, MO MnB, MO MA), Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO Spišské Podhradie, MO RK-Okolie, MO BAII, MO KE, MO MT), 2%