Predsedníctvo MO APVV Bratislava II pozýva všetkých svojich členov  na  „Slávnostné posedenie pod jedličkou“, ktoré sa uskutoční dňa  19. decembra 2019  o 16:30 hod. v  Poľnohospodárskom družstve  Prievoz Domové role č. 69.

Zároveň Vás informujem, že v čase od 16:00 hod. si budete môcť zakúpiť členskú známku na rok 2020.  Žiadam členov, ktorí sa uvedeného posedenia zúčastnia, aby sa nahlásili najneskôr do 15.12.2019 na 0908 767 306 z dôvodu zabezpečenia počtu večere a občerstvenia. Členovia, ktorí v tomto roku oslávili svoje jubileum obdržia „Pamätný list APVV“ a  darcovia 2 % z daní a darcovia krvi obdržia „Pamätnú plaketu“. Z uvedeného dôvodu by sa mali ocenení členovia tohto posedenia zúčastniť.
     Tešíme sa na Vašu účasť.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 7. decembra 2019