PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
3 Hostí
Úvod arrow Fotogaléria

Domov » Miestná organizácia Čadca
Subkategórie
» Strelecká súťaž 2018 (1)
V prvom septembrovom týždni sa uskutočnil 10. ročník súťaže v streľbe z VPi o Putovný pohár predsedu MO Čadca. Putovný pohár získalo družstvo v zložení: Anton Hlava, JUDr. Pavol Lisko, Marián Šupčík - 204 bodov, na druhom mieste: Stanislav Krkoška, Vladimír Čambor, Ing. Pavol Čambor - 200 bodov, na treťom mieste: Jozef Kuric, JUDr. Milan Krčmárik, Štefan Ceniga - 163 bodov. V súťaži jednotlivcov v streľbe z veľkokalibrovej pištole do 60 rokov: 1. miesto Stanislav Krkoška - 93 bodov, 2. miesto JUDr. Milan Krčmárik - 85 bodov, 3. miesto Marián Šupčík - 70 bodov. Súťaž jednotlivcov v streľbe z veľkokalibrove pištole nad 60 rokov: 1. miesto Jozef Kuric - 71 bodov, 2. miesto Anton Hlava - 67 bodov, 3. miesto Štefan Ceniga - 27 bodov. Dvojboj (VPi + ŠMPu) 1. miesto Stanislav Krkoška - 152 bodov, 2. miesto JUDr. Pavol Lisko - 151 bodov, 3. miesto Marián Šupčík - 135 bodov.
» 6. ročník súťaže v streľbe z veľkokalibrovej pištole (13)
28.6.2014 - na strelnici v Rakovej sa uskutočnil 6. ročník súťaže v streľbe z veľkokalibrovej pištole o putovný pohár predsedu MO APVV Čadca.
» Súťaž v streľbe z veľkokalibrovej pištole (37)
Dňa 29.9.2012 sa na strelnici v Rakovej uskutočnil 4. ročník súťaže v streľbe z veľkokalibrovej pištole o Putovný pohár predsedu MO APVV Čadca.
» MO APVV Čadca (41)
Dňa 11.6.2010 sa na strelnici Regionálnej Organizácie Slovenského Poľovníckeho Združenia Čadca v Rakovej uskutočnil 2. ročník súťaže v streľbe z veľkokalibrovej pištole o Putovný pohár predsedu MO Čadca.
» MO APVV Čadca (67)
Dňa 29.5.2009 sa na strelnici OV PZ Čadca v Rakovej uskutočnil 1. ročník súťaže v streľbe z veľkokalibrovej pištole o Putovný pohár predsedu MO APVV Čadca.

Počet obrázkov v tejto kategórii: 0
Stránok: