PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
3 Hostí
Úvod arrow Fotogaléria

Domov » Prezídium Asociácie policajtov vo výslužbe
Subkategórie
» XIII. kongres APVV (18)
V dňoch 19.-21.9.2018 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí už XIII. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili zástupcovia 42. z 45. miestnych organizácii, štátny tajomník MV SR, riaditeľ Odboru sociálneho zabezpečenia SPaSČ MV SR, zástupcovia pridužených členov APVV a organizácii, s ktorými APVV spolupracuje. Na tomto kongrese bola prvý krát slávnostným spôsobom uvedená zástava APVV a významným bola nielen účasť, ale aj vystúpenie štátneho tajomníka MV SR a riaditeľa Odboru sociálneho zabezpečenia SPaSČ MV SR.
» IV. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Prešovský kraj (27)
V piatok 6.7.2018 sa uskutočnil pod záštitou prezídia APVV v poradí už IV. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Prešovského kraja vo varení guláša. Porota určila poradie a aj víťaza takto: 1. Stará Ľubovňa, 2. Bardejov, 3. Prešov, 4.-6. bez určenia poradia: Poprad, Spišské Podhradie, Stropkov. MO Svidník sa súťaže nezúčasnila.
» VII. ročník krajskej súťaže vo varení guláša Košického kraja (24)
V piatok 29.6.2018 sa uskutočnil pod záštitou prezídia APVV v poradí už VII. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Spoluorganizátorom bola v tomto roku MO Košice. Akcia sa konala v areáli Olympia v Košiciach. Porota určila poradie a aj víťaza, ktorý získal putovný pohár na ďalší rok takto: 1. Kráľovský Chlmec, 2. Moldava nad Bodvou, 3. Michalovce, 4.-6. bez určenia poradia - Rožňava, Spišská Nová Ves a Košice. Spoluorganizátorom ďalšieho ročníka bude MO Michalovce.
» XII. kongres APVV (27)
V dňoch 20.-22.9.2017 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí už XII. kongres APVV. Na kongrese za zúčastnili zástupcovia 41. z 44. miestnych organizácii združenia, riaditeľ Odboru sociálneho zabezpečenia SPaSČ MV SR, zástupca Slovenskej sekcie IPA Slovakia a predsseda Klubu príslušníkov PZ vo výslužbe Trebšov.
» VI. ročník krajskej súťaže Košického kraja vo varení guláša (35)
Dňa 4.7.2017 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV v poradí VI. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Porota určila poradie a víťaza takto: 1. Kráľovský Chlmec, 2. Moldava nad Bodvou, 3. Košice, 4,-6, bez určenia poradia Michalovce, Rožňava a Spišská Nová Ves.
» III. ročník krajskej súťaže Prešovského kraja vo varení guláša (20)
Dňa 29.6.2017 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV v poradí III. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Prešovského kraja vo varení guláša. Výsledky: 1. Prešov, 2. Poprad, 3. Stará Ľubovňa, 4.-5. Bardejov a Stropkov.
» XI. kongres APVV (25)
V dňoch 21.-23.9.2016 sa konal v hoteli Agro vo Veľkej Lomnici XI. kongres APVV. Kongres prerokoval nielen základné a rozhodujúce otázky, ale vzhľadom na ukončenie volebného obdobia, zvoli aj nové Prezídium na ďalšie štvorročné obdobie.
» X. kongres APVV (92)
V dňoch 23.-25.9.2015 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí jubilejný X. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili 41. z 44 miestnych organizácii združenia. Okrem nich sa na kongrese zúčastnili aj hostia (Zväz vojakov SR, ZVaJS - Sekcia personálnych a sociálnych činností, Klub príslušníkov PZ vo výslužbe Trebišov a administrátor web stránky).
» I. ročník krajskej súťaže Prešovského kraja vo varení guláša (44)
Dňa 31.7.2015 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV I. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z prešovského kraja vo varení guláša. Spoluorganizátorom bola MO APVV Bardejov. Výsledky: 1. Stará Ľubovňa, 2. Svidník, 3. Bardejov, 4.-5. Prešov a Stropkov. MO APVV Poprad sa súťaže nezúčastnila.
» Krajská súťaž vo varení guláša - IV. ročník (29)
V piatok 10.7.2015 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV už IV. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Akcia sa konala v oblasti Latorica v areáli reštaurácie OÁZA. Výsledky: 1. Michalovce, 2. Kráľovský Chlmec, 3. Košice, 4.-5. Moldava nad Bodvou, Spišská Nová Ves. MO Rožňava sa súťaže nezúčastnila.
» IX. Kongres APVV (20)
V dňoch 24.-26.9.2014 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí už IX. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili zástupcovia 39 z 44 miestnych organizácii združenia.
» Krajská súťaž vo varení guláša - III. ročník (20)
V piatok 25.7.2014 sa uskutočnil III. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša v peknom prostredí Čingova v areáli PARK Hotela. Výsledky: 1. Košice, 2. Michalovce, 3. Spišská Nová Ves, 4.-6. Bardejov, Kráľovský Chlmec a Moldava nad Bodvou. MO Rožňava sa súťaže nezúčastnila.
» 60 výročie vzniku Dopravných inšpektorátov (8)
» VIII. Kongres APVV (42)
V dňoch 18.9. - 20.9.2013 sa v hoteli "AGRO" Veľká Lomnica konal VIII. Kongres APVV.
» II. ročník krajskej súťaže vo varení guláša - Košický kraj (41)
V sobotu 14.9.2013 sa uskutočnil pod záštitou Prezídia APVV už II. ročník krajskej súťaže družstiev MO APVV z Košického kraja vo varení guláša. Výsledky: 1. Michalovce, 2. Spišská Nová Ves, 3. Moldava nad Bodvou, 4. Kráľovský Chlmec, 5. Rožňava, 6. Košice.
» VII. Kongres APVV (59)
V dňoch 20.9. - 22.9.2012 sa konal VII. Kongres APVV vo Veľkej Lomnici.
» Pohreb predsedu MO APVV Bratislava 2 (18)
Dňa 3.8.2012 o 14:30 hod. v krematóriu v Bratislave sme sa navždy rozlúčili s predsedom MO APVV Bratislava 2 s p. JUDr. Petrom Ščevíkom.
» VI. Kongres APVV (70)
Dňa 28.9. - 30.9.2011 sa v hoteli "AGRO" Veľká Lomnica konal VI. Kongres APVV. Účasť zástupcov MO bola veľká, zo 42 okrem 2 predsedov sa zúčastnili všetci.
» Služobná cesta v Budapešti, Maďarsko (11)
V dňoch 8-10.9.2011 sa trojčlenná delegácia Prezídia APVV (p.Ľubomír Svorad, František Šveda, Ing.Eduard Pokorný) zúčastnila na základe pozvania Republikovej asociácie policajných a pohraničných dôchodcovských spolkov Maďarska rokovania ich celoštátnej konferencie.
» Služobná cesta v Sczytne, Poľsko (17)
» Zasadnutie Prezídia APVV (47)
Zúčastnení: p.ľubomír Svorad, JUDr. Christo Gluškov, František Šveda, Dezider Marček, Ing. Ján Čarnogurský, Ing. Eduard Pokorný.
» Informácia zo zahraničnej cesty v Poľskej republike (13)
V dňoch 11.-13.11.2010 sa zúčastnila delegácia z APVV na základe pozvania SEiRP stretnutia v Poľsku.
» Správa zo zahraničnej cesty v Českej republike (9)
V dňoch 12 - 14.10.2010 na pozvanie prezidenta Veteránov polície ČR Jána Zemana sa zúčastnila 3 členná delegácia APVV Slovenskej republiky (Ing. Ján Čarnogurský, Ing. Eduard Pokorný a JUDr. Ľudovít Petráš) na II. zjazde Veteránov polície ČR.
» Prezídium APVV (19)
Delegácia APVV sa zúčastnila pa pozvanie Hlavnej správy SEiRP v dňoch 13.-16.9.2010 medzinárodnej konferencie organizácií združujúcich policajtov vo výslužbe.
» IV. Kongres APVV (36)
V dňoch 16. - 18. septebra 2009 sa v Hoteli Agro vo Veľkej Lomnici konal IV. Kongres APVV.
» Zasadanie Prezídia APVV (3)
V dňoch 15.-16.5.2009 sa konalo zasadanie Prezídia APVV. Na zasadaní sa zúčastnili všetci členovia Prezídia APVV okrem 2. viceprezidenta.
» Prezídium APVV (10)
12.-13. mája 2009 sa delegácia členov Prezídia APVV v zložení Ľubomír Svorad - prezidenť APVV a Michal Čačko - člen prezídia APVV, zúčastnila jednania vrcholových orgánov organizácií združujúcich veteránov polície, policajtov vo výslužbe a rentierov z Českej republiky, Slovenskej republiky a Poľska.
» APVV (32)
16-18.4.2008 - III. kongres Asociácie policajtov vo výslužbe v hoteli Agro vo Veľkej Lomnici
» APVV (18)
29.30.5.2007 - II. kongres Asociácie policajtov vo výslužbe