PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
4 Hostí
Úvod arrow Fotogaléria

Domov » Miestná organizácia Svidník
Subkategórie
» Členská schôdza 2019 (9)
Dňa 22.2.2019 sa konala členská schôdza MO Svidník. Na schôdzi sa zúčastnil aj prezident APVV JUDr. Hristo Gluškov. Bolo zvolené nové predsedníctvo a prijatý nový člen našej MO.
» Členská schôdza 2018 (16)
Dňa 23.2.2018 sa vo Svidníku uskutočnila členská schôdza MO Svidník, na ktorej členovia zhodnotili svoju činnosť za rok 2017 a taktiež schválili návrh úloh na rok 2018. Na schôdzi bol prítomný aj prezident APVV JUDr. Hristo Gluškov.
» Členská schôdza 2017 (15)
Dňa 24.2.2017 sa vo Svidníku uskutočnila členská schôdza MO. Na schôdzi bol prítomný aj prezident APVV JUDr. Hristo Gluškov, ktorý svojím vystúpením v diskusii podal veľa zaujímavých informácii, ktoré zaujali prítomných členov. Na členskej schôdzi boli odovzdané ocenenia členom MO z príležitosti ich životného jubilea.
» Členská schôdza 2016 (20)
Dňa 26.2.2016 sa vo Svidníku uskutočnila členská schôdza MO, na ktorej členovia zhodnotili svoju činnosť za rok 2015 a taktiež schválili návrh úloh, ktoré chcú naplniť v roku 2016. Na schôdzi bol prítomný aj viceprezident APVV JUDr. Hristo Gluškov.
» Členská schôdza 2015 (11)
Dňa 27.2.2015 sa uskutočnila členská schôdza MO APVV Svidník. Prítomný bol aj viceprezident APVV JUDr. Hristo Gluškov.

Počet obrázkov v tejto kategórii: 0
Stránok: