PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
11 Hostí
Úvod arrow Fotogaléria

Domov » Miestná organizácia Rimavská Sobota
Subkategórie
» Športový deň (15)
Dňa 29.9.2018 sa v Mestskej kolkárni Rimavská Sobota uskutočnil športový deň členov MO Rimavská Sobota. Podujatia sa zúčastnili aj členovia z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky.
» Stretnutie členov MO a ich rodinných príslušníkov (10)
Dňa 19.5.2018 sa uskutočnilo strenutie členov MO Rimavská Sobota a ich rodinných príslušníkov. Stretnutia sa zúčastnili a členovia z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky.
» Členská schôdza (9)
Dňa 16.2.2018 sa uskutočnila členská schôdza MO Rimavská Sobota za účasti 60 členov. Z príležitosti dovŕšenia veku 70, 65 a 60 rokov bol jedenástim členom udelený Pamätný list.
» Športový deň (14)
Dňa 30.9.2017 sa v Mestskej kolkárni Rimavská Sobota uskutočnil športový deň členov MO Rimavská Sobota. Podujatia sa zúčastnilo 35 členov MO, 15 členov z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarska a 7 pozvaných hostí.
» Posedenie členov MO Rimavská Sobota (11)
Dňa 27.5.2017 MO APVV Rimavská Sobota zorganizovala pre svojich členov a ich manželky posedenie spojené s občerstvením. Posedenia sa zúčastnili aj členovia z družobnej organizácie RENYUBE z Maďareskej republiky.
» Členská schôdza (9)
Dňa 17.2.2017 sa konala členská schôdza MO Rimavská Sobota, na ktorej sa zúčastnilo 50 členov z celkového počtu 75 ako aj pozvaní hostia z OR PZ Rimavská Sobota. Na členskej schôdzi boli členom, ktorí dovŕšili vek 60, 65 a 70 rokov odovzdané ocenenia. Po skončení členskej schôdze sa konalo spoločné posedenie.
» Súťaž vo varení kapustnice (7)
Družstvo MO Rimavská Sobota sa dňa 16.12.2016 zúčastnilo súťaže vo varení kapustnice. Súťaž sa uskutočnila na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote za účasti 61 tímov. Podľa organizátorov sa navarilo 3 tis. litrov kapustnice, ktorú ochutnalo asi 9 tis. ľudí. Hlavným porotcom bol Vilo Habo, známy zo súťaže Moja mama varí lepšei ako tvoja. Na záver súťaže bol ohňostroj.
» Športový deň (17)
Dňa 8.10.2016 sa v Rimavskej Sobote uskutočnil športový deň členov MO APVV za účasti členov družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky. Hlavnou disciplínou bola kolárska súťaž, ktorej víťazi boli odmenení. Občerstvenie ku spokojnosti všetkých zúčastnených zabezpečil výbor MO APVV.
» Spoločenská akcia (10)
Dňa 28.5.2016 MO Rimavská Sobota organizovala pre svojich členov a ich manželky spoločenskú akciu "Majáles". Akcie sa zúčastnilo i 20 členov z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarska.
» Členská schôdza (8)
Dňa 19.2.2016 sa v Rimavskej Sobote uskutočnila členská schôdza MO Rimavská Sobota za účasti 54 členov MO a 8 hostí z radov OR PZ Rimavská Sobota.
» Spoločensko-športové podujatie (17)
Dňa 4.10.2014 sa v Rimavskej Sobote uskutočnilo spoločensko-športové podujatie pre členov MO APVV Rimavská Sobota. Športovou časťou podujatia bola kolárksa súťaž jednotlivcov. Na podujatí sa zúčastnili aj členovia z družobnej REBYUBE z Maďarska.
» Majáles (6)
Dňa 6.6.2014 sa v reštaurácii Junior Komplex v Rimavskej Sobote uskutočnil Majáles MO APVV. Na tomto podujatí sa ako hostia zúčastnili aj členovia družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky. Účastníci podujatia vyjadrili spokojnosť s jej priebehom.
» Členská schôdza (23)
Dňa 21.2.2014 sa v reštaurácii Junior komplex v Rimavskej Sobote uskutočnila členská schôdza, na ktorej sa zúčastnilo 64 členov z celkového počtu 77. Hostia - riaditeľ OPP OR PZ Rimavská Sobota pplk.Mgr.Pavel Žigo, predseda OZP Rimavská Sobota pplk.Mgr.Igor Rohár.
» Športovo-spoločenské podujatie (42)
Dňa 8.10.2011 usporiadala MO Rimavská Sobota športovo-spoločenské podujatie konané v areály mestskej záhrady na terase Golden parku a v Kolkárni.
» II. ročník Majálesu MO APVV Rimavská Sobota (50)
Dňa 27.5.2011 sa v reprezentačnej sále hotela Tatra v Rimavskej Sobote konala spoločenská akcia - II. ročník Majálesu.
» MO APVV Rimavská Sobota (21)
Dňa 18.2.2011 sa konala členská schôdza.
» MO APVV Rimavská Sobota (28)
Miestná organizácia Rimavská Sobota usporiadala koncom mája tohto roku (2010) Prvý majáles policajtov vo výslužbe.
» MO APVV Rimavská Sobota (4)
12.2.2010 - podpísaná Dohoda o cezhraničnej regionálnej spolupráci medzi MO APVV Rimavská sobota a RENYUBE Šalgótarján.
» MO APVV Rimavská Sobota (7)
18.9.2009 - členovia MO APVV Rimavská Sobota boli hosťami maďarských kolegov zo Šalgótariánskeho spolku policajtov vo výslužbe.

Počet obrázkov v tejto kategórii: 0
Stránok: