PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
9 Hostí
Úvod arrow Fotogaléria

Domov » Miestná organizácia Michalovce
Subkategórie
» Koncoročná kapustnica 2018 (50)
Dňa 8.12.2018 sa v obci Pavlovce nad Uhom uskutočnilo posedenie členov MO Michalovce pri koncoročnej kapustnici, na ktorej sa zúčastnil i prezident APVV z dôvodu rozčlenenia sa MO aj na novo vznikajúcu MO Trebišov. Trom novým členom slávnostne odovzdal preukazy APVV.
» Posedenie pri guláši (30)
Dňa 28.9.2018 sa uskutočnilo posedenie členov MO Michalovce pri guláši v rekreačnom stredisku Furmanovo. Prekvapením pre nás bolo, že harmonikár speváckeho súboru Starjani medzi nás priviedol aj ženský spevácky súbor Zornica z Humenného.
» Športový deň OR PZ Trebišov (12)
Dňa 15.6.2018 sa konal športový deň OR PZ Trebišov, kde sme súťažili vo varení guľášov. Získali sme diplom za "najsamfajnovejší" policajný guľáš. Riaditeľ OR PZ a jeho zástupca obdržali pohár s logom APVV k 10. výročiu našej MO.
» Súťaž piatich družstiev MO Michalovce vo varení guľášov (54)
Dňa 19.5.2018 sa v priestoroch nádvoria OÚ Ladomírov uskutočnila súťaž piatich družstiev MO Michalovce vo varení guľášov, ktorej víťazom sa stalo družstvo Vincenta Bajužíka.
» 3. ročník Memoriálu Jána Paľa (50)
Dňa 17.3.2018 bola na verejnom cintoríne v Michalovciach vykonaná pietna spomienka pri príležitosti 16 rokov od tragickej smrti plk. in memoriam JUDr. Jána Paľa a des. in memoriam Jána Mandičáka, ktorí zahynuli rukou ukrajinského vraha pri výkone služby. Neskôr bol vykonaný 3. ročník memoriálu v stolnom tenise.
» Členská schôdza (50)
Dňa 17.3.2018 sa v meste Strážske konala členksá schôdza MO Michalovce. Pri príležitosti 10. výročia MO boli odovdzané čestné uznania, odznaky APVV a poháre APVV s logom 10. výročia.
» Posedenie pri koncoročnej kapustnici (40)
Dňa 9.12.2017 sa v priestoroch kultúrneho domu obce Ladomírov uskutočnilo posedenie členov MO APVV Michalovce pri koncoročnej kapustnici.
» Členská schôdzda a posedenie pri guľáši (71)
Dňa 30.9.2017 sa v rekreačnom stredisku Furmanovo v obci Staré, konala členská schôdza MO Michalovce spojená s plánovaným posedením pri guľáši. Schôdze sa zúčastnilo 36 členov a 7 hostí, ktorí vzdali hold minútou ticha zomrelému pokladníkovi i revízorovi.
» Športový deň OR PZ v Trebišove (50)
Dňa 23.6.2017 na základe pozvania riaditeľa OR PZ v Trebišove, brala časť členov MO Michalovce účasť na jeho športovom dni vo futbale, streľbe zo vzduchovky a príprave policajných guľášov.
» Súťaž vo varení guľášov (90)
Dňa 27.5.2017 sa v priestoroch Domu spoločenských služieb a vínneho dvora v obci Malý Horeš, za účasti prezidenta APVV a siedmich hostí, konala súťaž vo varení guľášov trojčlenných družstiev MO APVV Michalovce.
» 2. ročník Memoriálu Jána Paľa (66)
Dňa 19.3.2017 sa uskutočnila pietna spomienka a 2. ročník Memoriálu Jána Paľa za účasti členov MO APVV, príslušníkov RHCP Sobrance, kamarátov, priateľov, známych a rodiny nebohého plk. in memoriam JUDr. Jána Paľa, ktorý pred 15. rokmi spoločne s Jánom Mandičákom zbraňou v ruke vraha tragicky zahynul pri ochrane štátnej hranice v katastri obce Koromľa.
» Členská schôdza (70)
Dňa 11.2.2017 sa od 14:00 hod. konala členská schôdza spojená s posedením, na ktorej bralo účasť 47 z 84 členov MO APVV a dvaja hostia. Boli odovzdané 3 preukazy zo 4 nových členov, 1 preukaz znovu prijatému členovi, 2 medaly pri príležitosti dožitia 80. a 70. rokov veku a 9 čestných uznaní ako aj 3 čestné uznania fyzickým a právnickým osobám konajúcim v prospech MO APVV.
» Posedenie pri koncoročnej kapustnici (80)
Dá 10.12.2016 bolo uskutočnené posedenie 45 členov a 3 hostí pri koncoročnej kapustnici spojenej so súťažou v nohejbale, ktoré sa konalo v priestoroch jedálne a telocvične ZŠ v meste Strážske.
» Súťaž vo varení guľášov (60)
Dňa 30.9.2016 sa na nádvorí penziónu Prameň v rekreačnej oblasti Vinné jazero uskutočnila súťaž trojčlenných družstiev MO Michalovce vo varení guľášov.
» Obhájenie titulu majstra vo varení gulášu v V. ročníku krajskej súťaže košického kraja (86)
Dňa 8.7.2016 v Moldave nad Bodvou družstvo MO Michalovce v zložení Štefan Roman, Štefan Petö a Ján Laškody obhájili titul víťaza vo varení guláša, pričom už po tretikrát získalo putovný pohár. Posledných 7 fotografií označuje miesto konania súťaže MO Michalovce, ktoré sa uskutoční dňa 30.9.2016
» Športový deň (54)
Na základe pozvania na športový deň riaditeľa OR PZ Trebišov v rekreačnom stredisku Hatfa vo Viničkách, zobralo dňa 26.6.2016 účasť 12 členov a jeden kandidát MO APVV Michalovce.
» Posedenie pri zabíjačkových hodoch a guľáši (104)
Dňa 14.5.2016 od 10:00 do 16:00 sa uskutočnila plánovaná akcia. Kvôli nepriazni počasia sa akcia uskutočnila v priestoroch hasičskej zbrojnice v obci Staré.
» Členská schôdza (80)
Dňa 19.3.2016 sa v reštaurácii Aztéka v meste Strážske, za prítomnosti 1. viceprezidenta P APVV, konala členská schôdza, na ktorej bralo účasť 40 členov a štyria z desiatich k nám sa novo hlásiacim výsluhovým dôchodcom.
» 1. ročník memoriálu Jána Paľa (64)
Dňa 19.3.2016 členovia MO Michalovce a príslušníci riaditeľstva RHCP Sobrance, za prítomnosti pozostalej rodiny, vykonali na mestskom cintoríne v Michalovciach pietny akt položenia vencov k hrobu plk. in memoriam JUDr. Jáňa Paľa, ktorý pred 14 rokmi tragicky zahynul počas výkonu služby. Následne bol na jeho pamiatku v telocvični vykonaný 1. ročník memoriálu Jána Paľa v stolnom tenise.
» Posedenie pri novoročnej kapustnici (162)
Dňa 9.1.2016 bolo uskutočnené posedenie členov MO Michalovce pri novoročnej kapustnici spojenej so súťažou v nohejbale, ktoré sa uskutočnili v priestoroch jedálne MŠ a telocvične ZŠ v obci Staré, okr. Michalovce.
» Pietny akt (36)
Dňa 17.11.2015 členovia MO Michalovce za prítomnosti pozostalej rodiny, vykonali pietny akt položenia vencov pri príležitosti nedožitých 60. rokov k hrobu plk. in memoriam JUDr. Jána Paľa, ktorý dňa 19.3.2002 spoločne s čat. in memoriam Jánom Mandičákom tragicky zahynul pri výkone služby.
» Posedenie členov MO Michalovce (62)
Dňá 9.9.2015 sa uskutočnilo posedenie členov MO APVV Michalovce v rekreačnom stredisku Furmanovo nad obcou Staré, na ktorom sa zúčastnilo takmer 40 vyslúžilcov a pozvanie prijal aj viceprezident APVV.
» Memoriál Jána Paľa (60)
Dňa 19.3.2015 členovia MO Michalovce, viceprezident APVV, príslušníci riaditeľstva HCP Sobrance, OCP PZ Michalovce a ÚPZC Sečovce za prítomnosti pozostalej rodiny, vykonali pietny akt položenia vencov k hrobu plk. in memoriam JUDr. Jána Paľa, ktorý pred 13. rokmi spoločne s čat. in memoriam Jánom Mandičákom tragicky zahynul pri výkone služby. Následne bol v telocvični VII. ZŠ Michalovce vykonaný 0. ročník memoriálu Jána Paľa v stolnom tenise.
» Súťaž vo varení guľášu (40)
Dňa 2.6.2012 sa konala súťaž vo varení guľášu pri pivniciach Malý Horeš. Súťažilo 5 družstiev, víťazné bolo družstvo Trebišov-Juh pod vedením Štefana Romana.
» MO APVV Michalovce (23)
17.4.2010 - celodenné spoločné posedenie na Zemplínskej šírave spolu s delegáciou z Ukrajiny.
» MO APVV Michalovce (15)
21.1.2010 - členská schôdza MO APVV Michalovce
» MO APVV Michalovce (16)
22.1.2009 - bola zrealizovaná výročná členská schôdza MO Michalovce spojená so spoločenským posedením.
Počet obrázkov v tejto kategórii: 0
Stránok: