PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
11 Hostí
Úvod
Ochrana osobných údajov Tlačiť E-mail
Piatok, 01 jún 2018

Dňa 25.5.2018 nadobudol účinnosť zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. V tejto súvislosti boli v APVV vykonané potrebné opatrenia na zosúladenie doterajších opatrení v APVV s týmto zákonom.

Okrem iných opatrení bola zaktualizovaná Smernica č. 9 - Spracúvanie osobných údajov (aktualizované znenie nájdete tu). V tejto súvislosti bolo zaktualizované aj tlačivo Súhlas dotknutej osoby, ktoré je súčasťou prihlášky za člena APVV a prihlášky zaslané na prezídium APVV od 1.6.2018 nebudú bez tohto zaktualizovaného tlačiva akceptované.
     V súvislosti s prijatím tohto zákona si Vás dovolíme upozorniť aj na to, že súhlasy so spracúvaním osobných údajov zaktualizované podľa tohto zákona sú napr. aj súčasťou žiadosti o pridelenie rekreačného poukazu, prípadne kúpeľnej liečby a kompetentné pracoviská MV SR budú žiadosti tak isto akceptovať už iba zaktualizované podľa nového zákona. Tlačivá sú zverejnené aj na našej webstránke (Rekreačná starostlivosť, resp. Kúpeľná starostlivosť).

Prezídium APVV

Kto má meniny?