PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
7 Hostí 1 Člen
  • zolinko
Úvod
Informácia prezídia Tlačiť E-mail
Nedeľa, 15 júl 2018

V piatok 6.7.2018 sa uskutočnil pod záštitou prezídia APVV v poradí už IV. ročník krajskej súťaže trojčlenných družstiev MO APVV z Prešovského kraja vo varení guláša. Spoluorganizátorom bola v tomto roku MO APVV Prešov. Akcia sa konala v prírodnom areáli Kamenný mlyn pri obci Krivany.

Za ideálneho počasia sa akcia vydarila a to aj vďaka vytvoreniu podmienok a materiálnej pomoci predsedníctva MO APVV Prešov. Už od začiatku súťaže (10:00 h) bolo zabezpečené občerstvenie (guláš, pečené ryby, alko, nealko, káva) a nechýbalo ani vystúpenie 5 člennej folklórnej skupiny Prešovskí heligonkári.
     Súťaže sa zúčastnili trojčlenné družstvá o všetkých MO APVV Prešovského kraja (okrem MO Svidník) a to Bardejov, Poprad, Prešov, Spišské Podhradie, Stará Ľubovňa a Stropkov za prítomnosti aj predsedov z niektorých MO APVV (Bardejov, Prešov a Poprad).
     Každé družstvo malo tričká s logom APVV a názvom svojej miestnej organizácie a aj kuchársku zásteru a čiapku s nápisom APVV - VETERAN POLICE SLOVAKIA.
     V hodnotiacej komisii boli aj dve profesionálne kuchárky. Predložené vzorky jednotlivých družstiev boli označené tak, že bola zabezpečená plná objektivita pri ich posudzovaní. Porota určila poradie a aj víťaza, ktorý získal putovný pohár na ďalší rok takto: 1. Stará Ľubovňa, 2. Bardejov, 3. Prešov, 4.-6. bez určenia poradia: Poprad, Spišské Podhradie a Stropkov.
     Družstvá na prvých troch miestach získali poháre, všetky družstvá diplomy a každý súťažiaci aj upomienkové predmety (tričko s logom APVV a názvom MO APVV a čiapku s logom APVV). Ceny odovzdal prezident APVV JUDr. Gluškov, predseda MO Prešov Vendelín Lipovský a riaditeľ odboru poriadkovej polície z KR PZ v Prešove plk. Mgr. Š. Leščák.
     Účastníci sa dohodli, že spoluorganizátorom ďalšieho, v poradí V. ročníka, bude MO APVV Spišské Podhradie. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predzídium APVV

Kto má meniny?