PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
6 Hostí
Úvod
Asociácia hasičov na dôchodku (AHD)

Prezídium Asociácie policajtov vo výslužbe v súlade s Čl. 13 ods. 2 Stanov APVV schválilo prihlášku a prijalo za pridruženého člena dňom 19. októbra 2018:

Asociácia hasičov na dôchodku (AHD)

Štatutárny zástupca:
Ing. Peter Hargaš - predseda
mobil: 0903 231131
poštová adresa: 831 06 Bratislava, Stolárska 23

Podpredsedovia:
Mgr. Beáta Janatová, mobil: 0903 279535, e-mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.
Ing. Michal Mihalík, PhD, mobil: 0904 822917, e-mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.

Členovia predstavenstva:
Banská Bystrica:
Ing. Ján Kalafus, mobil: 0917 748778, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.
Bratislava:
Ing. Milan Ivanič, mobil: 0911 363713, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.
Košice:
Ing. Štefan Parimucha, mobil: 0905 645939, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.
Prešov:
Trenčín:
Trnava:
Žilina:

IČO: 42227402

Občianske združenie bolo zaregistrované na MV SR dňa 16.6.2010 (VVS/1-900/90-358-45), zmena názvu na Asociácia hasičov na dôchodku odsúhlasená 26.3.2018. AHD združuje príslušníkov hasičského a záchranného zboru, obecných, závodných hasičov a záchranárov, ktorí sú v zmysle platných predpisov poberateľmi výsluhového, starobného alebo invalidného dôchodku a jeho zameranie je veľmi blízke APVV. Stanovy Asociácie hasičov na dôchodku si môžete pozrieť tu.