PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
6 Hostí
Úvod
Oznam MO Bratislava II Tlačiť E-mail
Utorok, 23 apríl 2019

MO APVV Bratislava II pozýva svojich členov dňa 6. mája 2019 o 15:30 h na akciu "Vzdanie úcty" pamiatke slovenskému vedcovi, vojakovi, politikovi a diplomatovi M. R. Štefánikovi a to položením venca k mohyle v Ivanke pri Dunaji. V tomto roku (4. mája) si všetci pripomenieme 100. výročie jeho tragickej udalosti. Už tradične spätne po dobu niekoľkých rokov považuje naša MO Bratislava II za dôležité a významné, aby sa v mene APVV prejavila úcta človeku, ktorý sa v mnohých smeroch zaslúžil o zviditeľnenie Slovákov a Slovenska vo svete.
     Po ukončení akcie sa presunieme na námestie v Ivánke pri Dunaji do neďalekého gastronomického zariadenia, kde posedíme pri kávičke s občerstvením a najchutnejších langošoch v širokom okolí. Žiadam všetkých záujemcov, ktorí plánujú sa tejto akcie zúčastniť, aby sa najneskôr do 5.5.2019 telefonicky prihlásili u JUDr. Michala Mešťana na mobil 0903 462999.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II