PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Oznamy

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
4 Hostí
Úvod
Informácia Prezídia APVV - 2% Tlačiť E-mail

Vážení členovia APVV,
     aj totu cestou sa chceme poďakovať všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k tomu, že Asociácii policajtov vo výslužbe, daňové úrady (Finančné riaditeľstvo SR) v tomto roku poukázali sumu 2573,59 € z podielu zaplatenej dane z príjmu fyzických a právnických osôb a zároveň informovať, že tieto finančné prostriedky boli využité na podporu činnosti tých miestnych organizácii APVV, z ktorých okresov boli poukázané, o čom rozhodli predsedovia našich miestnych organizácii na XI. kongrese APVV.

V tomto roku sme opäť, po splnení podmienok, už zapísaní do registra oprávnených právnických osôb na prijímanie príslušného podielu zaplatenej dane z príjmu za zdaňovacie obdobie roka 2016. Vyzývame všetkých členov APVV, aby boli aktívni a vyčerpali všetky možnosti vo svojom okolí u svojich príbuzných a známych, ktorí budú platiteľmi dane z príjmu za rok 2016 (suma do výšky 2% resp. 3% zo zaplatenej dane - minimálne 3€ fyzické osoby a 8€ právnické osoby - max. 1,5%), aby príslušné tlačivá boli daňovníkmi včas vyplnené a odovzdané na daňový úrad. Zamestnané osoby, príp. samostatne zárobkovo činné osoby, môžu tak urobiť vo Vyhlásení o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby alebo v Daňovom priznaní, ktoré podávajú na príslušnom daňovom úrade. Dovoľujeme si tiež upozorniť na to, že do konca januára 2017 zamestnanci na príslušných tlačivách žiadajú zamestnávateľov o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň, kde je potrebné v časti VII. vyznačiť, že žiada o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane na tieto účely.
     O konečnom využití takto získaných finančých prostriedkov znovu rozhodnú predsedovia miestnych organizácii na v poradí už XII. kongrese APVV v roku 2017.
     Vzory príslušných tlačív budú zverejnené na našej web stránke v hlavnom menu - 2%.

Prezídium APVV

Pridružené členstvo