PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
7 Hostí
Úvod
Správa MO Košice Tlačiť E-mail
Piatok, 22 jún 2018

Oslavy Dňa polície

Tak ako každý rok aj v tomto roku sa dňa 21.6.2018, pri príležitosti osláv Dňa Policajného zboru, v priestoroch Gastrorekrei v Košiciach, konalo stretnutie členov MO APVV Košice s vrcholovým manažmentom KR PZ v Košiciach (riaditelia odborov a samostatných oddelení), riaditeľom OR PZ Košice a OR PZ Košice - okolie, zástupcami SOŠ PZ Košice, útvarov Prezídia PZ a MV SR dislokovaných v Košiciach, prezidentom Slovenskej sekcie IPA a ďalšími.

Na stretnutie boli pozvaní tí členova MO APVV, ktorí v tomto roku oslávili, resp. oslávia okrúhle životné jubileá, tj. 50, 55, 60, 65, 70, 71, 73 až 92, ktoré v tomto roku oslávi najstarší člen p. Andrej Ferko. Akcie sa zúčastnilo 90 členov a 10 hostí.
     V príhovore vystúpili predseda MO APVV Košice a za KR PZ v Košiciach riaditeľ odboru poriadkovej polície plk. Mgr. Kopčo.
     Na tejto akcii, boli pri príležitosti oslavy 50., 60., 70. a 80. výročia narodenia, odovzdané ocenenia APVV (Čestný odznak APVV a Pamätný list), ktoré udelil prezident APVV. Okrem toho prezident PZ udelil 6. členom miestnej organizácie, na návrh prezidenta APVV, ocenenie Plaketa za zásluhy o rozvoj PZ, ktoré im bude odovzdané v mesiaci september pri príležitosti osláv Dňa polície na KR PZ v Košiciach.
     Posedenie prebehlo vo veľmi priateľskom ovdzuší. Akcia mala veľmi dobrú úroveň, všetkými prítomnými bola hodnotená veľmi pozitívne a najmä bývalí policajti ocenili možnosť vymeniť si informácie so súčasným vedením KR PZ v Košiciach a ostatných útvarov PZ pri takejto významnej udalosti. Fotografie si môžete pozrieť tu.

JUDr. Hristo Gluškov
predseda MO APVV Košice