PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Oznamy

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
4 Hostí
Úvod
Správa MO Bratislava mesto a okolie Tlačiť E-mail
Utorok, 19 september 2017

MO APVV Bratislava mesto a okolie zorganizovala dňa 15.7.2017 už tradičnú letnú akciu varenia gulášu. Akcia sa konala na obľúbenej poľovníckej chate v obci Jelka. V malebnej krajine, kde sa kľukatí tok Malého Dunaja. Ranné zamračenie neskoršie postupne vystriedalo príjemné letné počasie a bolo ako po minulé roky.

Cieľ akcie stretnutie členov, rodinných príslušníkov a priateľov sa naplnil viac než úspešne, čo potvrdzuje aj početná účasť. Prišli aj pozvaní hostia 1. viceprezident APVV JUDr. Martin Sitiar a predseda MO APVV Bratislava II. Ing. Jozef Králič.
     Väčšina účastníkov prichádzala už pred 10.00 hodinou. Priebeh akcie sa niesol v príjemnej atmosfére, pričom niektorí zúčastnení využili krásne prostredie aj prechádzkami v blízkom okolí. O 12.00 hodine sa začal podávať guláš. Účastníci uznanlivo pochvaľovali "dielo šéfkuchára". Počas celej akcie sa o zábavu staral "disdžokej". Pre gurmánov po 15.00 h sme podávali výborné, chutné pečené mäso. Zábava sa plynule preťahovala do podvečerných hodín a mnohým účastníkom sa nechcelo odchádzať z kolektívu. Podľa vyjadrenia mnohých prítomných, bola akcia výborne zorganizovaná už s tradične dobrým pohostením, k čomu prispeli aj mnohí zúčastnení svojimi domácimi pekárenskými slanými i sladkými maškrtami.
     Účastníci sa postupne rozchádzali domov spokojní s plnými bruškami, krásnymi spomienkami. Mnohí sa už tešia na budúoročné stretnutie.
     Týmto by som chcel poďakovať všetkým zúčastneným, ktorí svojou prítomnosťou prispelli k zdarnému priebehu celej akcie. Taktiež poďakovanie patrí všetkým tým, ktorí zorganizovali a pripravili celú akciu. Nech všetkým ostane v pamäti príjemne prežitý deň v spoločnosti kamarátov a známych.
      Pre priblíženie atmosféry si môžete fotodokumentáciu pozrieť tu.

Imrich Holocsi
predseda MO APVV Bratislava mesto a okolie