PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Oznamy

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
5 Hostí
Úvod
Oznam MO Žilina Tlačiť E-mail
Streda, 20 december 2017

Predseda MO APVV Žilina zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV Výročnú členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 19. januára 2018 o 14:00 h v priestoroch hotela Slovakia, Námestie Ľudovíta Štúra 2, 010 01 Žilina. Výber členských príspevkov od 14:00 h do 15:00 h.
Program:

1, Otvorenie, privítanie hostí, organizačné veci a schválenie programu.
2, Voľba návrhovej komisie a overovateľa zápisnice.
3, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV za rok 2017 a vyhodnotenie plnenia úloh od poslednej členskej schôdze.
4, Návrh plánu činnosti na rok 2018.
5, Informácia zo zasadnutia XII. kongresu APVV.
6, Správa o stave členskej základne.
7, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2017 a návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2018.
8, Správa o výsledkoch revízie hospodárenia a kontrolnej činnosti v MO APVV v roku 2017.
9, Prejednanie a schválenie účtovnej uzávierky za rok 2017.
10, Príhovor hostí.
11, Odovzdanie ocenení.
12, Diskusia.
13, Návrh na prijatie uznesenia.
14, Záver.
15, Spoločenské posedenie s občerstvením.

Mgr. Peter Tichý
predseda MO APVV Žilina

Poznámka:
     Svoju záväznú účasť, alebo neúčasť na členskej schôdzi potvrďte najneskôr do 10.1.2018 predsedovi Petrovi Tichému na mobil: 0905 214294 formou SMS správy, alebo e-mail:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. . Na schôdzi sa uhrádza členský príspevok 14,- € za rok 2018, čo je jedna z podmienok členstva a účasti na schôdzi. V prípade, že sa schôdze nemôžete zúčastniť, žiadame Vás, aby ste členský príspevok uhradili najneskôr do 31.3.2018 u predsedu MO APVV Žilina Petra Tichého, alebo podpredsedu MO Viliama Syptáka, mobil: 0905 507409. V prípade neuhradenia členského príspevku bude vydané Rozhodnutie o ukončení členstva v zmysle čl. 8 ods. 6 písm. d) s poukazom na čl. 15 ods. 3 Stanov APVV.
     Pracujúci členovia MO APVV Žilina, ako aj ich rodinní príslušníci, ktorí majú záujem venovať 2% z dane za rok 2017 v prospech APVV, nech si vyhotovia kópiu dokumentu od zamestnávateľa o výške odvodu a túto odovzdajú predsedovi MO APVV Žilina. Na základe výšky poukázaných finančných prostriedkov od našich členov, požiadame prezídium APVV poukázať sumu na náš účet.

Pridružené členstvo

Klub príslušníkov PZ Trebišov