PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Oznamy

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
3 Hostí
Úvod
Správa MO Ružomberok - Okolie Tlačiť E-mail

Krátkodobá rekreácia v Zakopanom

Mesto v južnom Poľsku, Zakopané, sa nachádza v Malopoľskom vojvodstve. Je známe aj ako zimné hlavné mesto Poľska, pretože sa nachádza na úpätí Tatier. V roku 2016 navštívilo toto mesto 40 členov MO APVV Ružomberok-Okolie aj s rodinnými príslušníkmi. Nakoľko zúčastnení boli veľmi spokojní, tak sme rozhodli zaradiť túto akciu aj v tomto roku.

Termín krátkodobej rekreácie bol stanovený na 31.8.-3.9.2017. Do rekreačného strediska "Parženica" sme sa dostali vlastnými dopravnými prostriedkami. Po ubytovaní sa zúčastnení oboznámili s programom.
     Počas pobytu sme navštívili Gubalowku (1123 m.n m.), na vrchole sa objavila krásna panoráma Tatier. Navštívili sme múzeum voskových figurín, viacero kostolov, areál zimných športov. V uliciach bolo veľa stánkov, obchodíkov a bolo vidieť, že mesto žije turizmom.
     Vo večerných hodinách sme si organizovali spoločenské posedenie, kde sme si aj zaspievali a zamestnanci strediska nám pripravili posedenie pri grile. Vedúci skupiny JUDr. Igor Kráľ v mene všetkých zúčastnených poďakoval za spoluprácu a poskytnúté služby vedúcej strediska Mgr. Janina Lacka.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

Ondrej Škvarek
predseda MO APVV Ružomberok - Okolie