PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
11 Hostí
Úvod
Správa prezídia APVV Tlačiť E-mail
Pondelok, 26 september 2016

V dňoch 21.-23.9.2016 sa v hoteli AGRO vo Veľkej Lomnici konal v poradí už XI. kongres APVV. Na kongrese sa zúčastnili zástupcovia 41. z 44. miestnych organizácii združenia a predseda Klubu príslušníkov PZ vo výslužbe Trebišov.

Po ukončení štvorročného volebného obdobia bolo zvolené nové prezídium a nová revízna komisia. Kongres prerokoval a odsúhlasil Programové zameranie APVV na roky 2016 - 2020 a riešil aktuálne otázky združenia, zabezpečenie volieb nových predsedníctiev v niektorých miestnych organizáciách začiatkom roka 2017, zaoberal sa napr. aj stavom v tzv. nevalorizácii našich dôchodkov v roku 2012, valorizáciou dôchodkov v roku 2017 a 2018 a ďalšími aktuálnymi témami.
     Predsedovia našich miestnych organizácií si prevzali výtlačky siedmej publikácie APVV pre všetkých členov, vianočné pohľadnice, členské známky na rok 2017, nové vložky k členským preukazom (rok vydania 2007) a podklady k aktualizácii jednotnej evidencii členov.
     Z konania kongresu bude zaslaná všetkým predsedom MO APVV zápisnica, uznesenie, Správa o činnosti prezídia medzi X. a XI. kongresom, Správa o stave členskej základne, Správa revíznej komisie o kontrolnej činnosti, Správy o hospodárení za rok 2015 a doterajšie obdobie roka 2016 tak, aby sa s týmito materiálmi mohli oboznámiť aj všetci naši členovia.

JUDr. Hristo Gluškov
prezident APVV