PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
5 Hostí
Úvod
Oznam MO Galanta Tlačiť E-mail

V súlade so schváleným plánom činnosti na rok 2018 sa dňa 12. mája 2018 v čase o 11:00 h v obci Mikulov na Morave, Vinářství Volařík, uskutoční ochutnávka vína z moravského regiónu. Podmienka ochutnávky je vstupné 300,- Kč na osobu (ochutnáva sa 7 titulov). Každý záujmca si musí danú sumu vopred zabezpečiť vo vlastnej réžii.

Cestovné zájazdu sa hradí v zmysle uznesenia z členskej schôdze 2.2.2018. (300,-€ hradí MO Galanta, zvyšok sa rozráta medzi všetkých účastníkov zájazdu. Presnejšia suma zájadu bude vyčíslená v deň odchodu). V rámci programu bude možné si prezrieť výhľad z vyhliadky Svätý Kopeček a voľný rozchod. Predpokladaný návrat späť je cca o 20:00 h podľa aktuálnej situácie.
     Autobus bude pristavený dňa 12.5.2018 o 7:00 h na parkovisku pred gymnáziom Galanta (vedľa OD Lidl). Nakoľko je potrebné potvrdiť skupinovú účasť na ochutnávke vína, ako aj objednať autobus, prosím záväzne ohlásiť svoju účasť na mail alebo na číslo 0903 403413, resp. 0903 403 414 do 3.5.2018.

Mgr. Ladislav Dőme
predseda MO APVV Galanta