PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
8 Hostí
Úvod
Správa Prezídia APVV

V dňoch 20.-21.5.2016 sa v súlade so stanovami APVV čl. 14 ods. 11 a schváleným Plánom činnosti prezídia, konalo 2. zasadanie prezídia APVV  po X. kongrese. Na zasadaní sa zúčastnili všetci členovia prezídia APVV (okrem JUDr. Mizeríka), tiež Ing. Bizub - sekretár, Ing. Milán - preseda revíznej komisie, Ing. Klenko - pokladník a Bruno Jendrál - administrátor web stránky APVV.

Hlavným cieľom bolo vyhodnotiť plnenie úloh prijatých na X. kongrese, z plánu činnosti prezídia medzi X. a XI. kongresom, stav hospodárenia a členskej základne, ďalej príprava konania XI. kongresu (aj návrh kandidátky na voľby nového prezídia) a zabezpečenie činnosti APVV do konania kongresu.
     Jednou z tém bolo nielen dohodnutie ďalšieho postupu v kauze tzv. "nevalorizácie výsluhových dôchodkov v roku 2012", ale aj oboznámenie sa s činnosťou sociálno-zdravotnej komisie, jej predloženého materiálu k valorizácii dôchodkov a postupu przídia k tejto problematike v najbližšom období (zaslanie stanoviska APVV napr. MPSVaR, MV SR, ZVaJS, niektorým výborom NR SR a ďalším, o čom budeme priebežne zverejňovať informácie na web stránke), vyhodnotenie konania členských schôdzi miestnych organizácii, návrh zmien stanov a rokovacieho poriadku, odsúhlasenie nákupu ocenení (medaile APVV), vydanie ďalšieho čísla publikácie APVV, využitie sumy získanej z darovania 2% z daní právnických a fyzických osôb za rok 2015, zabezpečovanie rutinných činnosti súvisiacich s činnosťou združenia a ďalšie aktuálne otázky.
     O konkrétnych výsledkoch plnenia všetkých úloh budú informovaní predsedovia miestnych organizácii APVV na XI. kongrese, ktorý bude 21.-23. septebra 2016 vo Veľkej Lomnici (hotel AGRO).
     Z dôvodu hospodárneho nakladania s finančnými prostriedkami bude 3. zasadanie prezídia APVV 21.9.2016, t.j. večer pred konaním XI. kongresu.

JUDr. Hristo Gluškov
1. viceprezident APVV