PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Oznamy

Ponuka pre členov APVV

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
3 Hostí
Úvod
Informácia Prezídia APVV

Naše občianske združenie má v súčasnosti v rámci SR 44 miestnych organizácii, v ktorých je viac ako 5600 členov. Takýto počet osôb si vyžaduje venovať zvýšenú pozornosť nielen vedeniu ale aj využívaniu evidencií, napr. zasielaní blahoprianí pri jubilejných výročiach narodenín, mesačnom zverejňovaní oslávencov na našej web stránke atď. Aj vzhľadom na tieto skutočnosti a tiež s cieľom zabezpečiť ochranu osobných údajov podľa všeobecne záväzných predpisov, bola v APVV vytvorená aj jednotná evidencia členov v elektronickej forme (OFFICE - Excel).

Priniesla síce jednorázové zaťaženie viacerým predsedníctvam našich miestnych organizácii, najmä pri jej porovnaní s evidenciou vytvorenou a vedenou Prezídiom a evidenciou vedenou miestnou organizáciou, ale postupne sa evidencia kompletizuje a súbežne s tým aj aktualizuje. Okrem iných výhod nám toto zabezpečí objektívne, presné a aktuálne informácie aj napr. o skutočných počtoch našich členov, čo doposiaľ bolo problematické (napr. dvojité vykazovanie pri preregistrácii, úmrtia a pod.), skutočnej potrebe nákupu členských známok, blahoprianí pri jubilejných výročiach narodenia, pohľadníc k Novému roku atď.
     Ostáva "porovnať" už iba niekoľko miestnych orgnaizácii a po ukončení tohto procesu (najneskôr v decembri tohto roku) budú mať okrem Prezídia aj miestne organizácie vždy aktuálnu evidenciu zaslanú Prezídiom po každej zmene a túto môžu využívať pre potreby svojej činnosti (napr. aj sledovanie dátumov narodenín, tlač obálok, vytváranie prezenčných listín, príjmových pokladničných dokladov atď.).

Prezídium APVV

Pridružené členstvo